Avsnittsammanfattning vecka 47 del 2

Här kommer ett inlägg med lite DC comics tema plus Outlander. Som sagt det senaste så är mitt mål hela tiden att inte hamna mer än 1 vecka efter. Än så länge går det bra för mig, eller okej i alla fall. Jag hamnar inte efter och nu är mina batchelor dagar över så jag kan fokusera på mina serier.

Äntligen fick vi ett avsnitt av Outlanderdär vi fick se lite mer av Brianna och hur hennes liv är, jag tycker också att dom har hittat en så bra skådespelare för att spela Brianna, hon är verkligen som i boken.

Claire och Jamie har också hittat sitt framtida hem, mitt ute i ödemarken och jag förstod verkligen varför dom valde det, det var verkligen vackert. Claire har också hittat ett skelett från en person som också måste ha rest i tiden. Vilket jag just nu tycker är spännande eftersom jag inte riktigt kommer ihåg storyn kring det, jag visste att hon skulle hitta det, men jag kommer inte ihåg vad som händer med det, eller som man ens fick svar på det i denna säsongen.

En vinst till Supergirlgänget i detta avsnittet i alla fall! Även om det känns som att dom har en lång uppförsbacke framför sig, så fick dom ändå igenom att dom fick undersöka alla attacker på Aliens officiellt på arbetstid vilket verkligen behövs. För att få läget under kontroll. Jag är osäker på om det James gör är bra eller dåligt, men just nu så känner jag att alla knep är bra för att reda upp situationen.

Jag gillar inte alls när dom pratar om att Felicity har dött i Arrow, visst är det i framtiden, men jag hoppas verkligen att hon fejkat sin egen död eller något liknande, hon är ju min favorit. Det som hände i avsnittet som var bra var att dom lyckades få fatt i Diaz och att Laurel nu faktiskt är en del av teamet känner jag kan bli bra även om Oliver inte var riktigt lika förtjust i det.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga att DC’s legends of tomorrowmin favorit av DC serierna. Det hade kunnat vara för att dom andra har blivit mycket sämre, vilket säkert är en del av det, men också för att Legends har blivit så mycket bättre! Jag älskar att Rory får ta lite mer plats och hans sarkasm också kommer fram. Jag gillar också att Noora var tillbaka och nu faktiskt lämnade över sig själv för att kunna bli fri.

Jag älskar att Nora Iris äntligen börjar komma överens i The Flash. Men den glädjen glömdes nästan bort när man insåg att Killer Frost är tillbaka, det kändes så himla bra. Dock tyckte jag så synd om Catlin som äntligen har fick sin pappa tillbaka för att sedan inse att det egentligen inte var han alls.

#theflash #arrow #legendsoftomorrow #supergirl #outlander #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 160 visningar

Gillar

Kommentarer