Avsnittsammanfattning Vecka 46 del 4 & Vecka 47 del 1

Efter en helg med lite för mycket inbokat och ett städ ryck delux så har jag inte kommit ikapp så mycket som jag hade hoppats och mitt fokus ligger fortfarande på att komma ikapp i alla förra veckans serier. Vilket jag inte tycker känns helt omöjligt i och med att det var Thanksgiving i USA förra veckan och det är därför inte några avsnitt som kom ut under slutet av veckan. Det gör att jag har en förhoppning om att kunna se ikapp även denna veckans avsnitt relativt snabbt!

Jag är så kär i detta avsnittet av Grey’s Anatomy! Jag hade också en känsla av att detta skulle vara ett positivt och händelserikt avsnitt eftersom det förra verkligen inte var det. Helt ärligt så har jag inte varit så här taggad av nya avsnitt av Grey’s Anatomy på väldigt länge, även om jag alltid älskat serien så har dom nu en eller egentligen två olika storys, på samma tema så får mig att sitta i soffan och små hoppa i extas, ja det låter lite överdrivet, nej det händer inte ofta, men shit vad lycklig jag blir när det väl händer!

Som jag sa så är det två olika storys som jag fastnat för, den första är Meredith och Deluca, jag hade verkligen inte kunnat ana hur mycket jag skulle gilla dom. Jag gillade honom med Maggie, inte lika mycket med sitt ex, men denna säsongen har jag glömt bort allt annat och bara kunnat tänka på honom och Mer. Så när hon frågade Lincon om dom skulle ta en drink blev jag riktigt irriterad, men shit vad glad jag blev när Deluca äntligen tog sitt förnuft till fånga och fråga berättade för henne vad han känner. Hennes svar var helt OK, framför allt med tanke på att dom nu sitter fast i en hiss tillsammans.

Jag trodde att min nya kärleksbesatthet skulle vara Mer och Deluca men så bev det inte alls för från ingen stans poppade ett nytt potentiellt par upp från ingenstans och jag blev helt kär, nämligen Livi och Nico. Jag kan helt ärligt inte sätta fingret på exat vad det är jag gillar så mycket men det kan också vara det som är charmen med dom. För dom är så udda och det blir ibland jätte pinsamt, men jag gillar det och på något sätt älskar jag när Nico flyr och Livi jagar som tusan.

Utöver detta som jag skrivit en novell om så har Teddy äntligen berättat för Owen att hon är gravid och Avery vet att hans mamma är sjuk.

Nu vet vi vem som ligger död I snön I How to get away with Murder, jag är inte ledsen, men jag tycker ändå att det är tråkigt. Dels för att Bonnie förtjänar att vara lycklig och dels för att han egentligen känns som en bra person och jag är inte helt övertygad om att han är skyldig även om han såg ut att vara det på bilden. Connor och Oliver ficks sitt lyckliga bröllop men det var nog det enda som gick enligt planen. För Annalise har helt tappat det och dricker som bara den igen, vilket inte kan vara bra med tanke på vilken konflikt hon har hamnat i. Dessutom så vet hon nu vem Gabriel och frågan är vad han vill henne.

Gänget i DC’s legends of tomorrowåkte på summer camp för att rädda ungdomar från ett monster. Vilket låter löjligt men på många sätt var det väldigt roligt, Rory och nya Amaya har också hittat en fin vänskap vilket jag gillar eftersom Rory inte släppt in någon sedan Mike försvann. Dessutom är det inte helt fel att ha någon i teamet som också vet vilka det är som man kämpar mot.

Jag är fortfarande inte imponerad av Charmed! Karaktärerna är så platta och jag känner ett sånt ointresse för dom. Ska man göra en reeboot så här dåligt kan man lik gärna låta bli, säger jag och fortsätter att kolla på den. Dock kan jag säga att jag börjar gilla Macy och Harry har hela tiden varit en liten ljuspunkt i ett annars blekt avsnitt!

Nu är det inte många avsnitt kvar av säsong 2 av Vår tid är nu. Serien som jag började se nu under hösten och blev helt förälskad i. Under seriens gång har vi hoppat i tiden ett antal gånger och nu är vi 5 år fram i tiden. Calle och Nina spelar in sitt tv program men är inte längre jättelyckliga tillsammans, Nina älskar sin tid i tv Calle hatar den. Peter har gått med i armen och det har på något sätt gjort att han och hans fru är lyckliga igen. Gustav har gått och blivit jätte religiös vilket jag håller med Peter om inte hade varit något problem eftersom han ser ut att må så mycket bättre nu, men han måste förstå att inte alla andra vill höra det. Dock tycker jag så synd om Angelo som fick sin bil förstörd bara för att han inte vill hjälpa Ragnarsson

#greysanatomy #htgawm #tgit #vårtidärnu #legendsoftomorrow #charmed #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer