Avsnittsammanfattning vecka 46 del 2

Kämpar här med att hålla huvudet över vattnet och att aldrig hamna mer än en vecka efter i serierna, det går just nu okej, men det är bara en tidsfråga känns det som innan man tappar kontrollen. Dock är det tisdag och jag ska börja med mina torsdags serier, dock är det många serier jag har på torsdagar så jag får inte börja slappa nu!

Jag blir mer och mer skeptisk till Charmed, en av de 3 syskonen gillar jag, nämligen Macy. Maggie tror jag att jag kan gilla men Mel förstår jag verkligen inte på. Jag borde ju nämligen bli lite enagerad och berörd när hon var tvungen att radera Niccos minne men jag kände inte något förutom att jag skulle sakna Nicco. Men jag har aldrig fastnat för dom som par. Macy är lite olyckligt kär, men jag tror ju ändå att hon är något på spåren. Maggie och hennes problem med sina sorority problem hade man kunnat bli intresserad av om man hade fått lära känna den vänskapen mer och förstå varför det en blir en stor grej.

Outlanderrullar på i full fart och dom har redan kommit fram till Jamies moster och ställt till med problem. Dock tycker jag att dom har gjort helt rätt. Man måste sätta ner foten och visa att det är fel med slaveri, förändring måste börja någon stans och att mörda en oskyld pojke bara för att han är slav och råkade göra ett litet fel är så långt ifrån okej som något kan bli. Jamies moster känns dock som en väldigt smart kvinna som brukar kunna få sin vilja igenom. Frågan är bara hur hon och Claire kommer komma överens. Antingen går det bra för att dom kan acceptera varandras självständighet eller så går det åt skogen.

Just nu överväger jag att ge upp Arrow.Det finns vissa ljusglimtar, men det mesta är faktiskt ganska tråkigt. Det finns hopp i Felicitys bad as trio där det glimtar till med lite humor och fart ibland. Detta avsnittet var också det första där fängelsescenerna inte var helt fruktansvärda. Eftersom Oliver visade att han fortfarande har kontroll över sin egna fria vilja. Men tyvärr räcker inte det för att få ihop helheten för min del.

Noora har ju varit ganska anti mot sin mamma i The Flash, men det känns ändå som att hon kan tänka sig att ge henne en chans nu i alla fall vilket känns bra. Jag tyckte dock att det var jobbigt att Xisco blev så dålig när han försökte hjälpa Catlin att hitta sin pappa. Doch verkar det som att han lever och den storyn tror jag kan bli intressant. Sen måste jag också nämna scenen med Ralf och Iris när dom skulle rädda Barry. Såg inte det kul ut att hoppa mellan hus så som dom gjorde?! Önskar att man hade kunnat prova det!

New Amsterdamväxer i mina ögon framför allt alla karaktärer som man nu börjar att gilla. Jag är så glad över att Max fru nu vet om att han har Cancer och tvingar honom att gå vidare och börja med behandlingarna. Känns som att han har skjutit upp detta för länge och man insåg nu också för första gången hur rädd han faktiskt är vilket också är fullt förståeligt. Dock har jag väldigt svårt för Floyd och hanns nya flickvän, förstår mig inte alls på honom ibland!

#charmed #outlander #arrow #theflash #newamsterdam #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer