Avsnittsammanfattning vecka 45 del 4 & Vecka 46 del 1

Två veckor där jag inte haft mycket tid att se på serier och en fullbokad helg har inte hjälpt till. Men jag börjar i alla fall att få läget under kontroll och jobbar nu med att aldrig vara mer än en vecka efter i alla serier och det är där jag är nu.

Avsnitt 3 av Legaciesvar lite lugnare höll jag på att säga, men det var det nog inte egentligen, kanske bara en story som engagerade mig lite mindre, men det fyller nog sin funktion i långa loppet då man fick lära känna andra karaktärer lite bättre, men fick se lite mindre av dom man redan börjat gillar.

Steven dök också upp och räddade livet på rymlingarna som verkar ha bestämt sig för att åka tillbaka till skolan. Lizzie blev attackerad av ett sten monster och Hope och hennes syster räddade hennes liv. Det verkar också som något mer lurar i skogen eftersom att dom ”vanliga” människorna också blev attackerade.

Avsnitt 4 av Legaciesfortsatta i samma tema lite övernaturligt och inte jätteintressant. Det som jag inte riktigt ka avgöra är om jag hade en dålig seriedag och knappt gillade något jag såg eller om typ allt jag såg den dagen var ganska dåligt… kanske är det en mix av båda och att jag hade svårt att fokusera på det jag såg på. För jag har kommit fram till att hittills gillar jag grunden i storyn. Men det är något med alla ”övernaturliga monster” i denna serien som jag har problem med (ja jag vet hur dumt det låter) men jag hoppas att det kommer att bli bättre snart, alternativt att jag är på bättre humör.

Jag har sagt det innan men denna säsongenav DC’s Legends of Tomorrow har startat riktigt bra. Karaktärerna känns trygga och hemma och det är något med jargongen i teamet som bara fungerar nu. Nate känns också som han har hittat sin plats som den impulsive ”duktiga” bråkmakaren på byrån. Jag gillar också hur duktiga Ray har blivit lite av en rebell och följer sitt hjärta istället för regler, ofta ser han ju något som dom andra inte gör.

Jag tycker så synd om Gustav i Vår tid är nu, det är så tragiskt att han vill behandlas med elchocker för att bli av med sin homosexualitet. Tur att hans fru satte stopp för det, samtidigt som det är jobbigt att se hur mycket dom två älskar varandra trotts allt. Peter berättade att han vill åka till Paris med Suzanne, frågan är om han verkligen kan lämna sina barn. Sen har vi Nina och Calle som fått sitt egna tv program.

Ibland känns det som att allt är hopplöst I Supergirl. Allt fler personer blir fientliga mot Ailens och jag undrar hur detta ska lösas för det går inte att komma ifrån att det just nu begås massmord mot ailens och att Alex nya chef också är lite rasistisk gör inte saken bättre. Av alla DC comics serier så har detta varit den som varit mest feel godd av dom fram tills nu i alla fall.

#legacies #legendsoftomorrow #vårtidärnu #supergirl #tv#tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar