Avsnittsammanfattning vecka 44 del 2

Denna helgen han jag inte bara med att börja se på Charmed utan jag hade också tid att komma ikapp i förra veckans serier till 100% vilket kändes väldigt skönt! Så här kommer ett litet smakprov av de jag har sett! Älskar när jag har tid att plöja serier i alla fall nästan en hel helg!

Jag gillar att Felicity fick FBI agenten att samarbeta med henne i Arrowmen annars är serien just nu ganska till intetsägande för mig. Det finns inte så mycket som får mig att vilja se den. Fängelset är korrupt men Oliver kämpar och överlever, vilket ändå känns bra. För jag har inte gett hoppet om serien än, jag vill bara att säsongens story ska fånga mig och göra mig intresserad att se mer!

Will och Natalie är hjältarna i detta avsnittet av Chicago MEDdet dom gjorde för att rädda den unga tjejen som var gift med en person som misshandlade henne var kanske inte rätt enligt regelboken, däremot var det helt rätt utifrån en humanitär syn, vilket jag ändå gillar när serier visar även om det inte är så i verkligheten. Jag har dock lite svårt för se relevansen i det Jay säger om att Will inte får agera läkare åt personen som han blev (med all rätt) tvingad att bugga. För aningen gör man det hela vägen, eller inte alls!

Det var både bra och dåliga saker som hände i detta avsnittet av Chicago Fire. För visst tycker man väldigt synd om Severide och vad hans sista ord till hans pappa var. Dock har man som tittare inte fått en jätte stark relation till hans pappa och därför blev man inte så känslomässigt engagerad när han gick bort, samtidigt som han löste det största problemet som vi hade i serien. För tack vare honom kan nu chef Boden också agera chef igen. Casey verkar också ha fått sig ett nytt kärleksintresse vilket jag trodde att jag aldrig skulle acceptera, men han förtjänar bättre än Gabi just nu….

Det som jag gillade mest med detta avsnittet av Chicago PD var att an faktiskt fick lära känna Haley mer. Även om det inte var kul att höra en massa om hennes bakgrund och hur hennes uppväxt var så ger det oss ändå en förståelse till varför hon är som hon är och varför hon inte tolererar någon bullshit eller faktiskt säger ifrån direkt när det är något som hon inte gillar. Jag är fortfarande inte helt såld på hennes och Adams förhållande och Hank är dom absolut på spåret, men vi får se om dom kan vinna över mig. Grjen är nog att jag gillar dom båda, men ser inte så mycket kemi där, jag ser nog faktiskt mer kemi mellan Jay och Haley än mellan henne och Adam tyvärr.

Jag ÄLSKADE detta avsnittet av Grey’s Anatomy, helt ärligt så gillar jag denna säsongen mycket också. Love is in the air och få serier gör kärlekshistorier lika intressant som vårt kära Grey’s. Jag vet inte riktigt vad som är med mig, men det är något med Deluca och Meredith som jag verkligen är förtjust i. Båda två är karaktärer som jag verkligen gillar och kemin finns där verkligen, det var lite det som jag saknade i Chicago PD som jag skrev här ovan. Men här osar det över i överflöd. Men det är inte dom ända som jag är lite löjligt överförtjust i, för det finns några som man har blivit lite hintad om under ett tag och det är Töntiga Levi och hunkiga Nico, deras hisscen var inte att leka med och jag hoppas verkligen inte att det är det sista man ser med dom två, som Levi sa, ”this is a teaching hospital” jag älskade det!

Men det fanns något som verkligen berörde mig lite extra och det var inte sista scenen, men den när Meredith går ut ur sjukhuset och man ser många av de gamla karaktärerna som man älskat som dött i serien. Så som George, Lexi, Mark och Derek! Shit det kändes i hjärtat och Dereks ekande hello! My god dog typ lite! Så vackert att jag vill se om serien från början igen!

#arrow #chicagomed #chicagofire #chicagopd #onechicago #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Martina
,
Har precis börjat kolla på Chicago fire på Viaplay. Tänkte kolla på PD och Med också. Har du tips på hur man ska kolla på dom? Förstått att det är många crossovers. Hade varit kul att se dom som när dom släpptes med ett avsnitt i veckan liksom.
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Hej 😊 detta är faktikt jätte svårt. Jag ser avsnitten varje vecka och kollar varje år upp vilken serie som visas först. Men det är väldigt sällan som det spelar roll och känner du att du inte häbger med i ett avsnitt googla det och se om det är ett crossover avsnitt 😊 hittade även detta som kanske kan hjälpa 😊 https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_(franchise)
nouw.com/sofiamattsson
Martina
,
Ja den sidan funkade perfekt! tack för hjälpen!