Avsnittsammanfattning Vecka 4 Del 4 & Vecka 5

Det känns så himla härligt att vara up to date i de flesta serierna och inte känna att man ligger efter hela tiden. Visst är det inte kul att ligga efter, men det värsta jag vet är att bli spoilad och det är därför jag alltid försöker hänga med. Sen kom det inte ut så många nya avsnitt vecka 5 så det har varit ganska lätt att hänga med och inte hamna efter i veckoavsnitten också.

DC’s Legends of Tomorrow är en series om verkligen har varierat I kvalitet genom åren, men de senaste säsongerna känns det som att dom börjar hitta rätt. Den är en lättare och mer humoristisk tappning av superhjälte grejen och den byggs i första hand upp på fantastiska karaktärer. I detta avsnittet så följde ett filmteam gänget när dom räddade värden. Vilket jag hela tiden tyckte var så sjukt. Hur kan dom göra sitt jobb om dom är kända så slutet tyckte jag var så klockrent när dom satt där och under en intervju och berättade att allt var fejk. Älskar legenderna!

Nu känns det som att Manifest börjar komma igång igen! Jag fick en känsla under Saanvis senaste terapisamtal att hon bytte personlighet och var för kaxig för sitt eget bäste och vist listade dom ut att hon dolde något och stal hennes riktiga forskning. Sen har vi den nya killen från förra avsnittet som jag faktiskt hade kunnat tänka mig kan bli ett potentiellt ship tillsammans med Olive. Sen har vi Michaela och Zeke som hade ett gemensamt calling, vilket var en ganska spännande story, men jag har ju så svårt för dom två tillsammans då jag, även om jag verkar vara den enda som inte ser kemin mellan dom….

Detta var ett väldigt märkligt avsnitt av New Amsterdam, men det kan också ha att göra med att jag har lite svårt när mycket i ett avsnitt hänger upp sig på något religiöst även om det kanske inte var det… jag tyckte helt enkelt att avsnittet var lite svårt och konstigt! Det som jag verkligen fastnade för i avsnittet är Sharpes story och hur hennes efterträdare behandlar det förtroendet, vilket kan vara tveksamt.

Jag tycker att denna säsongen av Riverdale är lite svår, jag vill ju att alla ska ha det bra och på ett sätt gillar jag att Jughead har fått möjligheten på skolan som kan utveckla hans potential men man inser ju också att detta är något som kommer att hända och nu känns det också som att det börjar närma sig. Och min gissning är att det är hans nya secret socity som ställer till det.

Detta avsnittet av Legacies var bra, men det kändes också som en ända stor väntan Alaric och hans döttrar är fast i en fängelsevärld och vi fick inte ens se dom i detta avsnittet. Istället fick vi se Langdon försöka leka hjälte med blandat resultat, jag trodde att var nogot som jag skulle ha svårt för men det var faktiskt ganska underhållande om jag bara hade kunnat sluta tänka på Kai och fängelsevärlden.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer