Avsnittsammanfattning Vecka 4 Del 3

Denna helgen har jag hunnit se så mycket på serier samtidigt som jag hunnit fixa och göra mycket hemma. Älskar när man har en helg där man känner att man hinner med massa saker!

Kriget om Kattegatt närmar sig i Vikings och för en gångs skull känner jag att Ivar faktiskt inte riktigt har övertaget. Hans fru är vansinnig på honom efter att han lämnat deras son i skogen. Dessutom har Hvitserk anslutit sina mannar till Bjorn så det känns som att dom är ett bra gäng påväg där. Ubbe besegrade också den danska kungen vilket gör att det är fred i england ett tag till i alla fall. Sen tycker jag lite synd om kungen efter att hans mamma dog, det kändes som att det gick väldigt fort där.

Ibland blir allianserna Gothamväldigt udda och just nu känns det som att Jim faktiskt samarbetar med några av sina största motståndare mest hela tiden. Samtidigt som det finns en charm i det och jag gillar ändå Jim och Barbara väldigt mycket på något konstigt sätt. Sen lyckades Selena också ta död på Jerome eller jag tror det i alla fall, han har ju en förmåga att återuppstå hela tiden.

Som vanligt bjuder Grey’s Anatomy på drama i världsklass. Det jobbiga är väl att Cathrine är sjuk, men samtidigt tycker jag att det är bra att hennes familj vet om att hon är sjuk. Jag tyckte också att det var fantastiskt underhållande när Owen fick en spruta av misstag och hur Levi verkligen tog tag i situationen då. Det som gjorde mig mindre glad var att Meredith fick hjälp av Lincon med festen visst har han fina sidor och gillar honom genuint, men det är något med Meredith och Deluca som jag bara älskar och vill se mer av helt enkelt!

How to get away with Murder har i stort sätt inga ljuspunkter just nu, med det menar jag verkligen inte att avsnittet var dåligt, men att saker och ting verkligen inte går bra för dom. Så som att Bonnie insåg att hon mördade sin pojkvän som faktiskt var oskyldig och frågan är hur hon kommer agera i framtiden nu när hon vet sanningen om vad som hände och nästa fråga är hur Asher reagerar på det också eftersom det var han som faktiskt listade ut varför han ringde från en telefonkiosk och inte från sin mobil. Ja så att det är kaos hos Annalise och gänget är bara ett konstaterande.

Detta avsnittet av Legaciesgillade jag verkligen. Detta trots att jag har haft lite svårt för Hope i denna serien och egentligen gillar Alarics tvillingar mer. Men det var ändå något med hur hon gjorde allt för att rädda Landon och hjälpa honom och hans mamma. Det som också var intressant var hur allas minnen utan hennes försvann och vad som egentligen hände ute på den där åkern när dom följde efter Landons mamma och vem den elaka snubben på slutet var egentligen, jag funderar över om inte det faktiskt kunde vara Landons pappa, men det kanske är lite för långdraget. Dock är jag nu väldigt spänd på nästa veckas avsnitt.

#vikings #legacies #greysanatomy #gotham #htgawm #hbonordic #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 124 visningar

Gillar