Avsnittsammanfattning Vecka 3 Del 2 & Vecka 4

Nu börjar verkligen serierna dra igång samtidigt som jag börjar komma ikapp vi de flesta serierna vilket också hjälper till att kunna få med som i veckosammanfattning.

Jag var faktiskt ganska säker på att Helen skulle stanna på New Amsterdam. Jag tycker också att avsnittet var väldigt spännande, det förra avslutades med en cliffhanger när fångarna från fängelset tog sig loss på sjukhuset och även om det inte var bra så ledde det till mycket bra saker. Jag älskade scenerna mellan Iggy och Martin och deras terapi del när dom satt inlåsta i ett rum tillsammans. Dock lite intressant att hon sa att Iggy har Narcissist drag, verkligen inte så jag egentligen har sett honom… sen har vi Bloom, självklart hade hon inte tagit sin medicin. Dock tycker jag så synd om henne när det visade sig att personen som hon gav ansvaret för att hon skulle medicinera sig rätt faktiskt stal hennes medicin, deras sista scen var på riktigt hjärtskärande… Sen har vi också Floyd som blev skadd men överlever fårgan är ju bara om han flyttar med sin flickvän nu, vet inte heller hur mycket jag bryr mig…

Äntligen är Legacies tillbaka och vilket avsnitt som det var! Jag gillar att vi fick se mer av Ted the necromancer som var sjukt underhållande som TED men lite mer skrämmande nu.

Men det som gjorde avsnittet så bra var Sebastian, han gjorde så bra ifrån sig i sina tester, men jag tyckte så synd om honom när han kom till häxorna för bakom en extremt charmig person gömde sig en väldigt rädd och ensam person som försvarar sig genom att kasta fram alla sina svaga sidor i ansiktet på alla runt honom. Även om han lämnade skolan så har jag på känn att vi kommer att få se honom snart igen…

Detta avsnittet av Charmed lyckades komma med på en veckosammanfattning vilket känns skönt ytterligare en serie som jag är up to date med. I detta avsnittet fick vi träffa Mel och Maggies pappa vilket faktiskt var en väldigt intressant twist i det hela. Dessutom så bygger dom på vår älskade storyline mellan Macy och Harry så mycket att man nästan blir tokig, framför allt när Macy flörtar med en ny charmig kille. Sen har vi hela slutet då Jordan följde efter Maggie mot control center…

Helt ärligt finns det lite små saker med denna säsongen av Manifest som retar mig lite. Eller framför allt är det Michaela som jag verkligen gillade i förra säsongen men som jag nu istället har jättesvårt för. Tycker att hon är velig och självisk! Jag förstår att det är hennes callings som i mångt och mycket styr hennes handlingar, men hela Zeek grejen förstår jag faktiskt inte alls och jag tycker bara synd om Jared!

Gracies callings har jag inte heller riktigt fått grepp om och jag vet inte vad jag tycker om det. Sen har vi Olive som jag faktiskt tycker lite synd om men jag gillar ju inte hennes handlingar just nu och att gå och berätta saker på dessa möten känns risky… det som jag gillade i avsnittet var Saanvi och att hon listade ut vem the Major är!

Jag hade lite panik under vissa perioder av detta Vikings avsnittet. Dels för att jag inte gillade att Bjorn fick för sig att bränna Hvirtsek på bål, det löste sig dock ganska snabbt. Sen har vi hela Bjorns otrohetsaffärer, tycker att det börjar bli ett litet mönster hos honom som jag inte uppskattar och sen har vi Ivar och gänget som nu attackerar vikingarna. Vi har också Ubbe som rest till Island och det ska faktiskt bli spännande att se vad som hände där med Floki och gänget med tanke på slutet tror jag att det finns mer av den historien än vad vi fått se hittills.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar