Avsnittsammanfattning Vecka 3

Det har varit lite dåligt med inlägg under helgen, dels för att jag inte hunnit se så mycket, men mest handlar det om att jag faktiskt inte har haft bra tillgång till wifi och att nouw har legat nere. Men nu har jag fixat några blogginlägg så kommande vecka borde bli bra.

Det är fortfarande lite svårt att hänga med i Manifest men det går bättre. Ben och Micaela fortsätter att jobba ihop, denna gången hjälpte dom en ung kille som förlorade allt under tiden som dom var försvunna. Att Saanvi delat med sig av information ställer absolut till det mer och mer för gänget. Dock känns det bra att dom har Robert på sin sida med lite mer resurser. Annars är jag överlag trött på Michaela och hur hon behandlar Jared och favoriserar Zeek. Samtidigt som jag tycker synd om Olive som verkligen börjar få problem.

Vikings hedrade verkligen Lagartah och jag tycker att det var ett fint avsnitt som dom bjöd på. Med fokus på en storslagen begravning och fina tal. Jag gillade också att Bjorn han komma tillbaka innan begravningen var slut, hade tyckt att det var sorgligt om han missade den helt.

Jag måste också säga att jag inte helt förstår Ivars story i denna säsongen, men jag antar att det kommer att smälla till ordentligt inom kort.

Jag tror inte att dramat mellan Mercel, April och Ethan i Chicago MED är långt ifrån över. Det känns snarare som att det byggs upp och kommer att eskalera och det känns bara jobbigt. Sen har vi Gwen i detta avsniittet som jag till en början tyckte väldigt synd om, men sen gick det för långt och så som hon behandlade sina kollegor är inte okej.

Jag är också imponerad över Wills nya projekt, detta känns något som verkligen börjar bli stort i USA för har sett likande saker i New Amsterdam också.

Blake är ett riktigt bra tillskott till Chicago Fire som jag verkligen uppskattar dessutom är ju han och den nya tjejen riktigt underhållande att följa, så söta är dom! Jag älskade också den lilla scenen som vi fick mellan Casey och Brett, men herregud snart måste ju något hända. Annars så har vi det lilla ”samarbetet” mellan firehouse 20 och även om det är lite gnissel nu så tror jag att det kan bli intressant i längden.

Vilket avsnitt av Chicago PD och det är inte veckans fall som intresserade mig mest utan Kim och Adam. Visst hade dom det lite knakat längs vägen och jag förstår helt och hållet Kim i att det är hennes karriär som sätts på spel i detta och inte Adams. Jag kan tycka att Adams frieri var lite att ta i men det bevisar hur mycket at vill göra rätt och hade Kim accepterat det så hade jag tyckt att det gått för fort fram. Men nu så tror jag att dom kommer bygga upp en familj på sitt sätt och jag har fortfarande förhoppningar om att det kan leda till ett riktigt förhållande.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer