Avsnittsammanfattning vecka 24 & vecka 25

Värmen den senaste veckan har gjort att mitt bloggande har fått lida lite. Dels för att jag inte varit hemma och sett på så mycket sen är det också svårt att hinna se hela säsonger för att få ihop inlägg. Så när det är mindre serier på mitt veckoschema så blir det automatiskt svårare att hinna med att få ihop content till ett inlägg. Men jag jobbar på

Jag hade inte förväntat mig att mordet på Snowpiercer skulle lösas så snabbt men jag tyckte att det var en intressant twist. Den unga första klass tjejen var hjärnan bakom allt och fick sin livvakt att göra jobbet åt henne. Jag funderade också på hur ”Mr Wilford” skulle reagera på att hon blev påkommen och visst reagerade hon. Bara inte alls så som jag hade tänkt mig, att hon skulle lägga Layton i en sovkammare var inte alls det jag hade räknat med. Dock är frågna hhur länge han blir där med tanke på att släpet insett att något har hänt och han känns som en viktig karaktär för serien…

Jag gillar att Stargirl börjar bygga upp ett team runt sig. Jag tror att det är det som jag har saknat innan. Sen går det inte att komma ifrån att detta är en av de mer ”barnsliga” serierna hittills bland de DC serier som jag sett. Men just nu gör det mig inte så mycket då den är charmig och jag över lag har brist på serier att se. Min teori är att den killen som målar fina blommor också kommer att bli en del av teamet samt läkarens dotter.

För första gången kommer jag att klaga på Roswell New Mexico och det är inte för att jag tycker att serien på något sätt är dålig. Utan för att jag inte gillar vad som händer med Max, det oroar mig och jag vill bara att det ska lösa sig. Det verkade också som att gänget i sista sekund lyckades rädda alla på festivalen, eller i alla fall alla som hade ett dna som hade kunnat bli skadat av vapnet. Jag älskar också att Michael lyckades ”rädda” Alex även om han kanske egentligen lyckades rädda sig själv egentligen. Sen har vi också Marias mamma som nu börjar bli riktigt intressant på riktigt!

Jag var rädd att detta avsnittet av The 100 bara skulle handla om livet i the anormaly tack och lov så var det inte så jag gillade verkligen avsnittet. Jag förstod mycket mer om vad hon hänt med Hope och det finns ju nu också hopp om att hitta en Octavia som inte är jättegammal. Den om jag nu verkligen saknar är Bellamy vill inte gå igenom en hel säsong utan honom. Att Raven också listade ut hur dräkten används var supercoolt, nu ska dom bara lista ut hur dom ska byta värld igen… men det finns ju faktiskt hopp om att hitta alla just nu. Jag vill bara veta vod folket i dräkterna vill.

Maktspelet i Snowpiercer är galet högt. Tänk att hela tiden behöva spela så att alla ska vara lagom nöjda men ingen helt nöjd. Så nu är den stora frågan hur dom ska hantera upproret i 3:e klass samtidigt som dom har en ung galning i 1:a klass som vet hemligheter som hon inte borde. Layton är också ur lådan och frågan är hhur det kommer att tas emot. Polisens flickvän vet också mer än vad hon vill göra gällande så även om en ”story” är över så finns det så många mer att följa!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer