Avsnittsammanfattning Vecka 21 Del 2

Här är mitt sista avsnittsamanfattning i alla fall för ett tag för just nu har jag inte många serier på mitt vecka schema så jag måste nog ta tag i det och hitta någon serie som jag vill se, samtidigt som jag kanske ska passa på att komma ikapp i alla serier som jag faktiskt ligger efter i för stunden.

Jag är faktiskt helt övertygad om att Jane och Rafael är endgame i Jane the Virgin men dom vill verkligen att vi ska lida just nu, för man ser ju verkligen hur mycket dom älskar varandra och ändå. Men ett annat lyckligt par är ju underbara Alba och Jorge som äntligen gifte sig. Men den stora frågan för mig just nu är nog ändå… VAD FAN HÅLLER ROSE PÅ MED EGENTLIGEN!?!?!?

Nu börjar Pretty Little Liars: the perfectionist att kännas mer som orginalserien och det skrämmer mig verkligen. Men I stället för A så har dom The Professor. Jag skulle nog vilja lägga upp det som så här, detta är en story som jag kan leva med om den görs rätt och inte tar 7 säsonger att reda ut utan att något vettigt kommer fram utan jag vill ha 1 säsong, sedan en ny handlig. För det jag ändå måste säga är att jag gillar karakräerna och Ava och Zach bara jag måste ha mer av!

Nu börjar saker och ting bli förvirrande I The 100, är det så att dom goda inte är så goda längre eller vad är grejen? Nu har den döda prinsessan tagit över Clark och jag gillar det inte, eller så gör jag det för jag är så säker att Clark kommer att klara sig och få med sig en massa information, herregud Bellamy kommer ju inte ge upp i första taget. Sen verkar det ju som att Raven har fått in en fot i den kungliga familjen vilket också kan bli intressant. Nu vet vi också att kungafamiljen är samma familj som vi fick möta i första avsnittet av säsongen bara att det utspelar sig 200 år tillbaka i tiden

Säsongsfinalen av Dynasty var minst sagt dramatisk! Vill bara börja med att säga att om Liam dör så blir jag vansinnig! Sen har vi Kirby det lilla aset som snodde Fallons företag men det som ändå känns ganska bra just nu är att Fallon äger ett fotbollsteam som hon nu kan göra till sitt egna. För visst älskar jag Blake men just nu är jag lite sur på honom. Sen har vi ju också hela grejen med alla döda kroppar i sjön inte bra. Sen är Blake Blake och kommer säkert att komma undan detta utan några större problem….

Åh vilket avsnitt av DC’s Legends of tomorrow! Jag är så glad över att dom lyckades rädda Ray och att Neron är borta och att allt i stort sätt gick bra i slutet, även om Nate offrade sitt liv för Ray så lyckades dom få tillbaka honom. Nu är det bara så att jag är lite förtjust i Zari och Nate och även om jag är glad över att Zaris bror nu verkar vara en del av teamet så vill jag inte att hon ska försvinna det var inte en del av planen helt enkelt. Så jag hoppas dom löser det till nästa säsong.

#legendsoftomorrow #janethevirgin #the100 #dynasty #prettylittleliars #pll #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 111 visningar

Gillar

Kommentarer