Avsnittsammanfattning Vecka 19 Del 1

Nu är jag ”i kapp” så nu har jag koll på vilken vecka avsnitten jag sett har sents i och har läget under kontroll överlag. Så nu ska jag bra skriva om alla avsnitt och göra blogginlägg av det också...

Kara fick nog en liten chock när hon insåg att det fanns folk som listat ut att hon är Supergirl. Dock hade jag hoppats att hon faktiskt skulle berättat för Lena hon förtjänar lite ärlighet. Samtidigt som dom verkligen behöver vara ett team just nu för Ben och hans nya krafter är inte att leka med. Jag tyckte också så synd om Alex i detta avsnittet då hon verkligen fick upp hoppet om att hon skulle få adoptera ett barn för att det bara skulle ryckas bort under hennes fötter när hon väl bestämt sig för att hon är redo.

Macy börjar tappa kontrollen i Charmed vilket gör mig lite besviken, jag har nämligen varit lite förtjust i hennes badass demon sida som löste problem och fick saker att hända. Det var också härligt att Nico fick veta mer om vd som faktiskt har hänt blev dock lite besviken över slutet för det känns ju som att hon inte överlevde den demon attacken. Sen har vi hela grejen med Fiona, vet inte riktigt vad jag ska tro och tycka om henne faktiskt, känns som att det finns en historia där som vi inte riktigt har fått se än.

Detta var ett spännande avsnitt av Pretty Little Liars: the Perfectionists. Catlins pojkvän har något skumt för sig, det går inte att komma ifrån. Dock kändes det verkligen om att han genuint älskar henne. Ava och den nya snyggingen är definitivt något som jag vill se mer av, nu tror jag också att vi kommer att får det. Mona gör en Ezra och får ihop det med en studenet, känner dock att det är lite skillnad på high school och College i detta läget. Dylans fusk kan också komma att bli ett problem för jag tror inte hon detektiven kommer att ge sig i första taget även om hon blev lurad just nu.

Shit Riverdale är ju inte lugn en sekund just nu! Det är allt ifrån att The farm stjäl organ från dess medlemmar, till mördare som är lösa och Veronica som ska sätta dit sin egen pappa. The Farm har ju haft problem med sedan starten, men kan ju lät erkänna att Chad Michael Murrey har gjort det till en mer spännande story! Sen har vi hela grejen med spelet, det känns ju egentligen lite uttjatat. Men ändå tycker jag faktiskt att det är spännande att se avsnitten. Dock var ju avsnittets höjdpunkt när Veronica började samarbeta med FBI för att sätta dit hennes pappa, jag tror dock inte att det är helt över och att hon vunnit än.

Detta avsnittet av New Amsterdam var ju ganska brutalt att se på. Dels för att det var jobbigt att se Max så himla dålig, riktigt jobbigt att se var det faktiskt. Sen hade vi hela grejen med Iggy. Jag var ju irriterad redan förra veckan när han blev anmäld för at han inte gjorde sitt jobb rätt och i detta avsnittet såg man istället att han kanske gjorde sitt jobb för bra vilket var bra för dom andra läkarna att se. Dock hade han en poäng i att det inte är bra när hans patienter blir för beroende av honom.

#charmed #supergirl #newamsterdam #riverdale #prettylittleliars #pll #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer