Avsnittsammanfattning Vecka 18 Del 2

I dagsläget blir vi ju inte direkt överösta med avsnitt och i stort sätt känns det som att det är kanalen CW som fortfarande lyckas leverera avsnitt även om det varit mer pauser än det brukar. Nästa vecka börjar även Supergirl igen så då får jag lite mer att se. Annars håller jag på för fullt med mina maraton projekt.

Intressant att Rosa och Liz mamma återvände till Roswell New Mexico. Det var absolut något utav en karaktär och faktisk inte något som jag tror kommer kunna tillföra så mycket till storyn i längden. Dock vet jag inte om jag litar på Max i dagsläget eller om han bara ska spela macho. Sen har vi Maria och där är ju verkligen frågan vad som hände med hennes mormor, egentligen kanske inte det som intresserar mig mest, men om det kan bidra till att vi får reda på mer om Max, Isobel och Michael så är jag helt på att följa den storyn lite mer…

Äntligen händer det något vettigt i The Flash. Eller Barry har äntligen förstått att Iris inte är Iris och har nu också listat ut att hon är inne i spegeln. Som jag sagt innan så börjar tröttna lite på alla konstiga svängar som serien tar och det känns som att dom inte riktigt vet vad dom ska hitta på här näst. Jag vill att dom ska ge Ralph och Caitlin mer plats i serien då jag tycker att dom två är dom mest intressanta karaktärerna för stunden.

Nu har dom tagit upp banden igen som denna säsongen av Riverdale började med. Det kan vara en relativt intressant story, med tanke på att det nu också skickas runt filmer där någon spelar upp olika scener som har hänt eller som dom tror har hänt. Men jag måste nog ändå säga även om det bär mig lite emot att den storyn som intresserar mig mest just nu är Betty och Archie och vad som händer mellan dom just nu…

Jag kommer verkligen att sakna How to get away with murder när serien är över, den håller så hög kvalitet hela vägen in i mål, även om vi inte är helt i mål än. Det var ju ett tag sedan vi fick följa Sam då han dog i säsong 1 men jag tyckte verkligen det var intressant att lära sig mer om honom och det förhållandet som han hade till sin syster. Detta var ju sjukare än vad jag trodde med att Frank är Sam och hans systers barn. Så frågan är nu vad det kommer att spela för roll i själva rättegången sedan.

Nu när vi äntligen har fått Harry och Macy tillsammans i Charmed så blir ju såklart Harry rädd för sina känslor och vill att Maggie ska ta bort dom från honom. Vilket jag verkligen hoppas att hon säger nej till. Sen har vi Julian och jag vill ju inte tro att han är elak även om han råkar jaga häxor. Dock känns ju experimenten som dom håller på med lite risky!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer