Avsnittsammanfattning Vecka 17 & Vecka 18

Det är lite ont om serier som just nu kommer ut varje vecka vilket gör att dessa avsnittsammanfattningar blir svårare att få ihop. Tack och lov finns det några serier som lyckats spela in lite avsnitt innan hela USA sattes i karantän. Så i detta inlägget blev det till och med så att jag skrev om två Outlander avsnitt för att få ihop alla avsnitt.

Då jag just nu både ser på Outlander och lyssnar på boken samtidigt får jag lite svårt att skilja på vad som är vad. Men insåg sen ganska fort att detta avsnittet var svårt att glömma! Skulle nog till och med säga att det från och till, till och med var lite traumatiskt. Jag är till att börja med extremt orm rädd så hela den storyn var ju bara sjukt äcklig! Sen så höll dom på att skrämma livet ur mig med att Jamie skulle var så himla envis. För att han skulle bli dålig av ormbettet förstod man ju fort. Men hela diskussionen om han skulle behöva amputera sitt ben var jättejobbig framför allt för att han hellre skulle dö än att förlora sitt ben. Dock älskade jag Ian i detta avsnittet som verkligen skällde ut honom och fick in honom på rätt bana. Sen att Brianna var smart och lyckades göra ett motgift var ju fantastiskt!

Detta avsnittet av The Flash hade svårt att fånga min uppmärksamhet. Denna nya Iris är ju verkligen en person som jag har svårt för och att Barry inte kan inse att det inte längre som är hans fru som är där tycker jag är ytterst märkligt, för Iris hade aldrig velat att Barry skulle offra sig själv eller sin egen hälsa för någon annans skull. Hon hade snarare försökt stoppa honom när han självmant gör det. Jag anade ju dock att det var något som hon inne i spegeln inte sa och det blev bara tydligare nu. Dock verkar ju hennes man vara riktigt farlig också. Men det känns bra att Joe inte längre är ute efter honom utan sitter i vittnesskydd.

Roswell New Mexico är så jäkla bra! Jag älskar att Max fick tillbaka sitt minne och kommer ihåg Liz! Deras story är för viktig för att glömmas bort. Sen måste jag säga att jag är ganska förvirrad över hela grejen med Maria, Alex och Michael, men det jag kan säga är att jag till 100% shippar Michael och Alex. Jag vet också att Kyle är lite förtjust i sin chefs dotter, men jag gillar verkligen tanken på honom och Isobel tillsammans!

Jag är väldigt delad när det kommer till detta avsnittet av DC’s Legends of Tomorrow dels så älskade jag att vi fick tillbaka vår Zari eller kanske inte fick tillbaka henne, men att hon kommer ihåg lite av vad som hänt eller fått det förklarat för sig. Att hon dras till Nick älskar jag och att hon fick kvalitetstid med sin bror i detta avsnittet var så himla fint. För även om jag gillar nya Zari och tycker att det är en väldigt underhållande karaktär så har jag missat Bad Ass Zari väldigt mycket. Så när hennes bror dog så tyckte jag att det var väldigt jobbigt. Det finns du verkligen plats för en till person i teamet efter att Ray lämnade och jag känner att Nick förtjänade att ha kvar sin vän. Sen har vi hela Micks story som minst sagt också var under hållande när han tror att han kan putta in sig själv i sin dotters liv några gånger och att allt ska vara bra!

Men usch vilket avsnitt av Outlander jag visste faktiskt inte alls vilket ben jag skulle stå på under avsnittet. Dels för att jag har någon konstig dragning till Stephen Bennet. Samtidigt som jag absolut hatar honom, men en serie behöver en riktig skurk för att vara spännande. Jag gillade också hur han ”försökte” bli bättre för Brees skull. Inte för att jag vill ha dom två tillsammans för Bree förtjänar så mycket bättre. Men jag kan inte hjälp att jag både blev lättad och besviken när Bree sköt honom på slutet!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer