Avsnittsammanfattning Vecka 15 Del 2

Jag spenderade en påsk ledighet med en söndrig kabel till sommarhuset och därför inte något internet så därför kommer nu detta inlägget lite sent. Men har haft lite ont om tid att se ikapp allt. Men nu är jag hemma igen och internet fungerar som vanligt igen, så förhoppningsvis så hinner jag se klart de andra serierna som kommit ut snabbt också.

Chicago MED har nu förstört mitt favorit par i serien. Jag har alltid älskat Ethan och April men nu har jag faktiskt tröttnat på dom och deras löjliga drama fasoner. Det är ju dock inte det första paret som dom helt har förstört för oss. En gång i tiden gillade jag ju Will och Nathalie också men just nu gillar jag Will med Hannah och Nathalie med Crockett. Dock så gillade jag ju tanken på Will med Elsa också och hon verkar minst sagt avundsjuk på dom… Maggie bestämde sig för att bli fosterföräldrar till hennes mans elev vilket jag egentligen listade ut redan förra veckan. Det verkar som att nästa avsnitt blir det sista för säsongen, då även denna säsongen blir kortare på grund av Corona och jag antar att det samma gäller för alla Chicago serier.

Cruz ska gifta sig i Chicago Fire det är verkligen en karaktär som förtjänar att vara lycklig! Men samtidigt var det lite kaos på brandstationen. Det sätts kedjor på dörrar och brandbilar kedjas fast i människor vilket gör att dom inte kan rycka ut och göra sitt jobb. Jag tyckte också så synd om Sylvie i detta avsnittet, hon var så ledsen och jag hade faktiskt gillat tanken på att hon skulle ta hand om sin syster, men hon var en större person än så och övertygade pappan om att behålla sin dotter.

Detta var nog ett av säsongens bästa avsnitt av Chicago PD. Spännande rakt igenom, med många twistar som man inte var beredd på. Jag gillar att det var ett så annorlunda brott där Adam faktiskt ser en person bli kidnappad och gör allt för att rädda henne och inte blir helt betrodd från sina kollegor även om hans närmsta kollegor hela tiden stod bakom honom. Hela kidnappnings frågan blev ju minst sagt bisarr ju mer dom intervjuade pappan till den kidnappade tjejen och att hans karaktär kan man ju minst sagt ifrågasätta. Sen tändes det ett nytt hopp om att kanske kunna få se Adam och Kim tillsammans igen.

Detta blev säsongens sista avsnitt av Grey’s Anatomy och jag måste ändå säga att jag tycker att det var bra! Grey’s brukar lämna oss med chliffhangers så extrama tt man inte vet hur man ska klara sommaren och denna gången kändes det faktiskt helt okej. Richard verkar vara återställd! Han kommer också ihåg att han är arg på Catherine! Vilket jag tycker är bra, hon ska inte komma undan så lätt! Deluca är briljant i sitt sätt att hitta vad som är fel på sina patienter, men det går inte heller att komma ifrån att han är sjuk, vilket han också verkar ha insett själv. Amalia och Lincon fick också sitt barn och det känns så härligt att dom är så lyckliga! Någon som inte är lycklig är Owen och jag tycker att det är rätt åt Teddy att det inte blev något bröllop och att han inte ringde henne och sa det… det ska bli spännande att följa in nästa säsong…

Shit vad spännande det är nu I How to get away with murder! Först var jag lite irriterad på Gabriel som gick och sa att det var Laurel som mördade Acher för alla som känner Laurel vet att det inte är sant! Men att listade ut att det är FBI agenten som jobbar för the Castello familjen. Så jag hoppas att dom nu med informationen från Gabriel kan gå till Annalise och få hjälp med att sätta dit dom andra och gå helskinnade ur det hela själva!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer