Avsnittsammanfattning Vecka 14 del 2 & vecka 15

Denna veckan har det varit lite ont om avsnitt vilket gör att det inte blir så många avsnittsammanfattningar för tillfället. Men här kommer det sista från förra veckan och det lilla som kommit ut denna.

Det som gör hela Grey’s Anatomy är karaktärerna och att se hur alla samlas bakom Richard och gör allt för att hjälpa honom är fantastiskt. Jag håller med Meredith i att det inte ser ut som Alzheimers och hela grejen på slutet med att han skulle operera på sig själv var ju bara galen. Vi har ju sett att han har haft problem med darrningar innan så frågan är om det hör ihop. Jag hade också väldigt kul åt Amelia som trodde att det var dags att föda redan, hon och Lincoln kommer att bli så bra föräldrar!

Så var How to get away with murder tillbaka och pulsen var på topp från start till slut. Ascher är död på riktigt, men frågan är faktiskt vad som verkligen hände honom. Jag är så splittrad just nu för jag älskar ju Connor och Michaela men jag vill inte heller att Annalise ska råka illa ut och eftersom det inte är så många avsnitt kvar så kan ju precis vad som helst hända. Framför allt nu när Michaelas pappa såg till att dom hittade Annalise dock tror och hoppas jag att hon kan prata sig ur det hela.

Men shit vad Charmed ska dra ut på saker! Nu blir det ju bara mer och mer uppenbart att det kommer bli Macy och Harry, i alla fall för alla utom dom själva. Jag älskar också när Harry får lite större delar i avsnitten och framför allt när han pratade med Jordan. Deras del var min absoluta favorit i avsnittet över lag. Sen har vi Maggie och hennes kärleksval, jag ser ju inte någon direkt kemi mellan henne och Jordan samtidigt som det inte är samma sak mellan henne och Parker länge så jag hoppas kanske på att hon tar en liten paus och satar på sig själv… ;)

Så var säsong 2 av Manifest över. Ännu har jag inte hittat uppgifter om den är förnyad eller ej, men håller tummarna för att den får en säsong 3. Dock är denna säsongen något av en besvikelse och den har stått still och stampat utan att komma vidare. Allt har handlat om att rädda Zeek och inte vad som egentligen hände med flygplanet. Dock lämandes vi med ett antal chliffhangers ang flygplanet så där har jag stora förhoppningar om nästa säsong. Självklart överlevde Zeek, inget som överraskade mig jag blev faktiskt mer chockad när han dog, men nu verkar han ju kommit tillbaka på riktigt frågan är väl bara om han kommer ha callings i framtiden. Var dom andra som hamnade i sjön är, är också en väldigt bra fråga som jag vill ha svar på. Sen har vi Saanvi som råkade döda Majoren och frågan är hur det kommer gå för henne…

Roswell New Mexico fortsätter att leverera. Jag älskar att vi får lära oss mer om historien om aliens och hur dom levda innan dom blev tillfångatagna. Även om vi inte vet så mycket än så är det något som verkligen intresserar mig. Lis pappa vet nu att Rosa lever eftersom Isobel ville var lite snäll och hjälpa till. Sen har vi också Max, det verkar som att han redan är tillbaka och det gick fortare än vad jag hade förväntat mig!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer