Avsnittsammanfattning vecka 14 del 2

Jag har ju haft lite att göra i veckan och inte hunnit se så mycket på serier och det var därför det inte kom ett inlägg igår, jag hade helt enkelt inte något att skriva om. Men nu har jag det. Har fått ihop 5 avsnitt som jag sett som är standard för mina avsnittsinlägg.

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag såg inte fram emot detta avsnittet av Shadowhunters,jag var nämligen övertygad om att Magnus skulle då. Han är ju inte lycklig just nu och jag tror att han och Alec kan få problem men jag tror också att dom kommer att lösa det i långa loppet. Vi har också hela grejen med Clarys band till Jonathan och hur det fungerar och hur dom ska blir av med det. Det är ju en viktig del av storyn, men kanske inte det som intresserar mig mest.

Lena är tillbaka i Supergirloch alla vet att Lex är igång men något ondskefullt. Jag tycker ju att lex är väldigt rolig karaktär även om han ställer till det ordentligt för Supergirl just nu. För det går ju inte att komma ifrån att typ hela världen just nu tror att Supergirl är en terrorist. Det som ändå kändes bra är att Alex kollega också insåg att detta inte var den riktiga supergirl som gjorde attacken i Washington.

Jane the Virginär en så himla härlig serie. Så det är med lite sorg i hjärtat som vi nu är inne på sista säsongen men nu har dom i alla fall möjlighet att avluta på topp. Jane och Michael är fortfarande gifta och jag hade inte förväntat mig något annat. Dock gillar jag Jane och Rafael så mycket och det har jag alltid gjort vilket gör att jag verkligen hoppas att dom kommer få vara lyckliga, även om Michel får tillbaka sina minnen. Dock hoppas jag att han får det så att dom kan sätta dit Sinrostro tillslut.

Detta var ett bra avsnitt av Chicago MEDutan jättemycket onödigt drama höll jag på att saga och sen tänkte jag efter och insåg att det var fel. För hela kidnappningsgrejen av Robin var väldigt konstigt om jag ska vara helt ärligt och Ava blir mer och mer skum, det går inte att komma ifrån och jag hade gärna velat om hennes historia. Sen gillar jag Ethan och April och jag hade inte förväntat mig att hans syster hade kommit tillbaka, men jag gillar ändå den twisten.

Pretty little Liars: The perfectionistsfortsätter att leverera och jag är minst sagt spänd på vad som kommer hända. Dock hoppas jag inte att dom kommer hålla på och förvirra oss i flera år i denna serien utan att dom faktiskt kommer komma fram till vad som hänt. Jag har inte riktigt förlåtit originalserien för alla deras stora avslöjanden bara för att ta tillbaka dom sedan. Jag gillar att ungdomarna håller ihop och jag gillar att Allison hjälper dom, Mona är ju briljant vid sidan av, men henne vet man ju aldrig vart man har men det känns ju ändå som att hon är på Allisons sida.

#chicagomed #onechicago #prettylittleliars #janethevirgin #supergirl #shadowhunters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer