Avsnittsammanfattning Vecka 13 Del 3 & Vecka 14

Så bättre sent än aldrig men här kommer ett inlägg men de sista serierna från förra veckan. Just nu är jag också helt up to date om man räknar bort det senaste avsnittet av how to get away with murder och Grey’s Anatomy som kom ut idag.

Roligt med ett lite annorlunda avsnitt av Grey’s Anatomy dels så var det kul med ett nytt kärleksintresse för Maggie. Intressant att lära sig mer om Teddy och hennes bakgrund. Ibland blir jag fascinerad över hur dom får skådepelarna att se så unga ut. Det var också väldigt kul att lära känna Nate mer och förstå vad som hände med hans fru. Det som gjorde mig orolig var såklart det som hände med Richard man hoppas ju att det är alkohol även om jag faktiskt inte tror det. Sen saknade jag också att få se vad som händer med Deluca….

Intressant avsnitt av Charmed, då det visade sig att det finns en Elder kvar som lever och som försökte hjälpa dom att få tillbaka the power of three. Det var också lite speciellt att leva i Macys värld där Abigail hade blivit en av de 3 systrarna i stället för Macy och var gift med Harry. Det var ju verkligen som att Abigail hade tagit allt som Macy vill ha vilket var väldigt märkligt att se. Maggies del var ju jättekonstig då hon gick runt som ett litet barn och när Mel är med har jag en förmåga att zooma ut för att jag inte orkar med henne. Men det viktigaste av allt är ju nu att dom fick tillbaka the power of three. Känns som att det var på tiden!

Åh here gud! Vad händer i Outlander egentligen!! Detta är ju den första säsongen som jag ser utan att ha läst boken och därför så vet jag ju inte riktigt vad jag ska tro och hur jag ska reagera när saker händer…. Instagram hade spoilat mig lite när det kom till Dughal och hans öde. Men Roger, jag hoppas verkligen inte att han är död även om mycket tyder på det då både Brianna och Jamie reagerade som dom gjorde. Dock så tog dom ju aldrig av påsen över huvudet så det kan ju vara någon annan! Jag hoppas det!

Jag blev inte direkt överraskad av detta Manifest avsnittet. När Michaela gick emot sitt calling i förra avsnittet så var det ganska självklart att något skulle hända. Jag trodde dock att det var Jared som dom skulle gå på och inte Cal. Nu är min gissning att Zeek som redan är döende kommer att offra sitt liv för att rädda Cal och bli en hjälte. Så Zeek och Michaela kommer inte få leva lyckliga i så himla många dagar, men det visste vi ju redan.

Riktigt bra avsnitt av Roswell New Mexico, det bästa av allt är nog ändå att man märker att Max blir starkare eftersom han verkligen har en tydlig kommunikationsförmåga med Isobel och lyckades ta sig igenom till Rosa också. Jag har inte gett upp hoppet där, oavsett vad Max vill att Liz ska göra så vill jag att han ska överleva. Rosa tycker jag bara blir jobbigare och jobbigare, men det är kanske som Liz säger att hon är sjuk… Isobel höll på att dö i detta avsnittet dock kan jag ju förstå att hon inte vill ha Noahs barn… Det var också roligt att Jenna är tillbaka, gillar henne verkligen…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer