Avsnittsammanfattning Vecka 13 del 3 & Vecka 14

Trevlig helg! Här kommer del 3 av avsnittsammanfattningen för förra veckan samt del ett för den här veckan. Det som är den stora höjdpunkten är att Manifest är tillbaka som verkligen drog igång med full fart!

Äntligen är Manifest tillbaka! Som vanligt när en serie inte har visats på länge så är det lite svårt att komma in i avsnittet och hänga med i storyn överlag. Men mot slutet började jag komma in i vad som hänt innan. Och hela grejen med att dom hittade vrakdelar av flygplanet är ju väldigt konstigt och att dom ska ha uppstått från det döda? Alltså serien är ju så pass bra att jag är nyfiken men det går ju inte att komma ifrån att jag är lite skeptisk till denna utveckling.

Detta kan ha varit säsongens första intressanta avsnitt av The Flash. Jag gillade tanken på att ”the speed force” var en del av dom alla även om det tog uttryck i ett lite annorlunda sätt som en kopia av Barrys mamma. Men jag tror ändå att det kan bli något där som kan väcka ett litet intresse hos mig. Hela grejen med tidsresandet hade också sin charm och jag gillar den nya killen. Tror att lite nytt blod kan vara bra för serien. Sen har vi killerfrost som också livar upp saker och jag gillar att hon och Catlin är separerade för stunden.

Jag är inte övertygad om den nya säsongen av Supergirl än, men jag förstår också att dom behövde slutföra förra säsongen och jag tror att det kan var gjort nu. För det var ju intressant med rättegång mot Lex även om jag aldrig trodde att han skulle bli dömd. Så nu blir det spännande att se vad han hittar på. Det är ju så att jag gillar Lex, med insikten om att han är elak…

Max har vissa avsnitt när han bara glänser i New Amsterdam och i det här avsnittet hade jag så roligt åt honom. Han hade ju en jättebra idé om att stoppa rasism men ibland undrar jag hur han tänker! Som att alla problem är lätta att lösa bara han säger att dom ska lösas. Sen har vi Helen som ska ha sin brorsdotter boende hos sig jag förstår dock inte varför hon var tvungen att göra slut med sin kille för det…

Det är kanske inte en jättestor nyhet men Natalie kan vara Chicago MED jobbigaste karaktär. Inte för att hon gjorde något fel i det här avsnittet, men alla storys runt henne bli ointressanta. Jag har redan tröttnat på henne och Crockett och dom har precis blivit tillsammans även om allt har gått väldigt fort… Men som vanligt Dr Charles som bär hela avsnittet framåt och gör det sevärt på riktigt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer