Avsnittsammanfattning Vecka 12 Del 3 & Vecka 13

Å har jag tillslut lyckats få ihop detta inlägget. Jag förstår inte att jag inte att jag inte hinner ser mer serier just nu då det mesta är så lugnt för mig just nu… Eller jag bor i ett renoveringsobjekt och det är mycket nyheter att följa men ändå så tycker jag att jag borde kunna se på mer än vad jag gör! Håller mig ju relativt up to date i veckans serier vilket är det viktigaste men jag hade även velat se mer på maratonprojekten också, så får helt enkelt bli bättre på det…

Rays sista avsnitt i DC’s Legends of Tomorrow kom fortare än vad jag hade tänkt mig. Men det var faktiskt ett spännande och charmigt avsnitt överlag. Ray och Nate fick en massa fina scener tillsammans. Sen hade vi hela Shakespeare grejen och var det inte lite kemi mellan Constantin och Zari? Tyckte mig bestämt se något där! Jag undrar också vad poängen med det Astra gjorde faktiskt var, tror bestämt att vi kommer se mer om det…

Helt klart det mest spännande avsnittet av Legacies denna säsongen! Jag är lite chockad över att dom spelade ut sammanslagnings kortet redan. Det gjorde dom dock utan någon typ av förvaring, jag hade faktiskt förväntat mig något större ur den storyn! Dock tror jag att det kan bli mer och mer som byggs där framöver eftersom Hope har lyckats ta sig in i Josies huvud och att Lizzie faktiskt inte är död. Det var oavsett vad spännandeavsnitt och jag vill veta vad som händer i nästa avsnitt nu!!

Alex fasande i sina ”linser” och blev Supergirl i den virtuella världen och jag tycker verkligen att det är konstigt att dom inte lyckas stoppa och inser vad Lex håller på med. Kan ju också erkänna att jag råkade somna under detta avsnittet vilket börjar bli en grej med Supergirl avsnitten överlag just nu. Tycker att dom har svårt att fånga mitt intresse, dock kan jag tycka att William nu är något på spåret som kan bli intressant.

Outlander är ju veckans höjdpunkt! Jag älskar att Roger fick bli en hjälte i detta avsnittet och hjälpte till att jaga bort alla gräshoppor eller vad det nu var. Sen har vi Bonnet som nu vet att ”hans son” är den som ska få ärva River run och där tror jag att det kan uppstå ett framtida problem och även om jag avskyr vad han gjorde mot Bree så finns det någon charm i antingen karaktären eller skådespelaren som får mig att vilja se mer!

Jag tror faktiskt mer och mer på att Manifest har lurat oss sedan starten och att Callings inte alltid är goda utan kanske snarare att det är någon som styr dom för egen vinning. Vi fick också veta vilka skuggorna är, även om jag har lite svårt att se hur allt hänger ihop. Sen fick även Zeek träffa sin pappa igen och det var väl kul för honom. Jag tillhör ju inte Zeeks fanclub och är inte jätteintresserad av hans story….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer