Avsnittsammanfattning Vecka 12 Del 2

Jag håller på för fullt hemma i min lägenhet med renovering och i vissa lägen så fungerar det bra med att ha en serie i bakgrunden men just nu är det lite svårt. Sen får jag väl också erkänna att jag har nyheterna på i bakgrunden nästan hela tiden just nu. Men vad fasen ska man göra i tider som dessa! Men nu är jag i alla fall helt up to date i vecka 12 serier. Man få ju passa på att se på dom så länge dom kommer ut. Väldigt många serier har blivit tvingade att lägga ner sin produktion på grund av corona…

New Amsterdam imponerar faktiskt inte riktigt på mig längre. Jag tycker att vi har ett antal ganksa ointressanta storylines. Förra säsongen så var det Max och hans cancer som verkligen fick en att vilja följa serien och den typen av gripande story är något som jag saknar i dagsläget. Dessutom känns det som att karaktärernas personliga utveckling har stannat av och inte har något liv utan för sin arbetsroll. Om detta dessutom ska föreställa Reynolds avsked så är jag minst sagt besviken!

Detta var ett riktigt bra avsnitt av Chicago MED. Det bjöd på ett spännande fall för Dr Charles och Natalie som jag tycker gjorde rätt för en gångs skull. Sen har vi April som blev sjuk och berättade sanningen om Crocett för Ethan. Hannah var också tillbaka från rehab och kunde börja jobba igen. Jag tror att hon kommer vara bra för serien i längden, känns som en intressant karaktär. Maggie var en bridezilla men gifte sig också och det förtjänar hon verkligen!

I varje inlägg om Chicago Fire det senaste har jag skrivit att nu börjar det verkligen hända något mellan Brett och Casey och det är nu över en säsongs väntan! I början var det gulligt men nu börjar man bli frustrerad! Överlag älskade jag Casey i detta avsnittet när han tog den handikappade i försvar och såg till att socialen inte tog hennes dotter. Sen har vi Stella som vill hjälpa unga tjejer att bli brandmän vilket jag också tycker är bra!

Chicago PD tycker jag har en svacka denna säsongen! Den började bra med Kim och Adam, men jag behöver mer personlig utveckling hos karaktärerna. Dessutom handlar nästan varje avsnitt om gängkriminalitet, visst så förstår jag att det är ett stort problem i Chicago och kan till viss del vara intressant men inte hela tiden. Jag undrar dock om vi kommer få se mer av den nya polisen, han känns lite som en rebell…

Varför gör Grey’s Anatomy så här mot mig! Jag hatar att se Deluca må så här dåligt! Samtidigt som han hade rätt, men inte längre kan uppföra sig! Jag hoppas verkligen att det går att hjälpa honom på något sätt! Annars så var ju inte detta det mest upplyftande avsnittet jag sett! Levi och Nico gjorde slut, Teddy är allmänt olycklig, så det som var positivt i detta avsnittet var ju Merediths goda gärningar och Amalia och Linc som äntligen är lyckliga igen!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer