Avsnittsammanfattning Vecka 12

Just nu ligger jag väldigt bra till i mina serier vilket känns väldigt bra! Detta inlägget skulle egentligen ut igår, men råkade fastna i telefon i några timmar och efter det kände jag att det var för sent att fixa det. Jag har också råkat gå i en fälla som jag gjort många gånger innan och det är att ha igång för många maraton projekt smatidigt vilket gör att jag knappt vet vad jag ska kolla på nu för tiden…

Jamie dödade sin brittiska soldat ”kompis” vilket känns som något som kommer att komma tillbaka till honom om jag känner Outlander rätt! Men kul att han kom tillbaka till sin familj igen och med en väldigt söt katt i släptåg dessutom. Jag tycker också att det var bra att Brianna och Roger pratade ut och att hon berättade att Bonnett är vid liv. Även om jag inte gillar honom så kan jag inte låta bli att vara nyfiken på vilken typ av drama som han släpar med sig!

Detta var verkligen Nias avsnitt! Ibland kan jag bli lite irriterad över att Supergirl alltid tror att hon har så himla rätt hela tiden och att allt måste göras på hennes sätt. Sen hade vi hela grejen med att folk utnyttjade Andreas linser för att göra något elakt. Är det någon som faktiskt blev förvånad över det? Det ska dock bli väldigt kul när Alex lär sig hantera sitt nya vapen på riktigt hon kommer bli ännu mer badas än vad hon redan är.

Äntligen är Roswell New Mexico tillbaka! Som jag längtat och väntat! Men man kan ju inte direkt säga att allt är guld och gröna skogar. Max verkar verkligen vara död och jag hoppas verkligen att Liz hittar ett sätt att återuppliva honom även om han själv av någon anledning inte vill det. Sen har vi ju Rosa som är tillbaka och det går ju inte att komma ifrån att jag har en känsla av att hon är en gnutta omogen och impulsiv och att man inte vet vad hon kommer att hitta på härnäst!

Så Jared är inte direkt undercover längre i Manifest vilket både känns surt och skönt! Jag är så trött på att alla tror att han är elak! Jag älskar att Michaela förstod det och detta avsnittet visade ju bara vilket otroligt bra team dom är. Vilket är något som jag verkligen har saknat från förra säsongen! Olive och Cal har också fått en lillasyster även om det är lite förtidigt. Dock börjar jag kanske ana att Aiden kanske har lite rätt och att callings kanske inte bara är 100% bra….

The Flash har helt klart problem, jag förstår inte varför han ska ha så svårt att lyssna! Det är något med alla dessa hjältar som hela tiden ska göra precis vad dom vill hela tiden! Nu blev ju Catlin skadad i den processen också som verkligen irriterade mig. Sen har vi också damen som Iris sitter fast med i spegeln som också är skum. Jag fick några sådana vibbar i förra avsnittet men nu fick vi det bekräftat. Frågan är bara vem det är som tar över kropparna på utsidan av spegeln och varför hon gör det som hon gör!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer