Avsnittsammanfattning vecka 11 del 3 & vecka 12 del 1

Så nu börjar jag komma ikapp lite i alla fall och har nu kommit in på denna veckans serier vilket är ett stort plus även om det bara är en av dom som jag hunnit se hittills. Som jag sagt innan så hopps jag att jag får mer tid till mitt liv nästa vecka och kan få se lite mer på serier då!

Jag kanske har varit blind men i detta avsnittet presenterades en helt ny storyline för min del i New Amsterdam, nämligen den mellan Max och Helen. Jag har nämligen inte sett dom som något mer än kollegor och vänner. För i min värld kan en kille och tjej vara nära vänner och prata med varandra om persoliga saker utan att det nödvändigtvis måste vara mer. Jag gillar nämligen Max med sin fru och Helen med sin kille. Sen tycke rjag att avsnittet överlag var väldigt spännande och slutade minst sagt med en chliffhanger när strömmen gick…

Det svänger minst sagt mycket i Riverdale och nu samarbetar plötsligt Archie och Hiram vilket känns väldigt udda eftersom dom var varandras största fiender för bara några avsnitt sedan. Dock hade dom en kreativ lösning på Archies problem, vilket känns bra. Jughead vet nu också vad hans mamma håller på med vilket också känns bra även om hon såklart har bra utpressningsmetoder mot honom också. Men det viktigaste är att vet om du hur han kommer runt det är nu nästa fråga. Sen har vi också Cheryl som har lite kärleksproblem men det känner jag att jag inte orkar med just nu

Legacies blir bara bättre och bättre ju mer jag lär känna karaktärerna, visst varierar avsnitten i kvalité men storyn som byggs upp är riktigt intressant! Detta avsnittet var mycket om Josie vilket jag gillar, tvillingarna är intressanta men vi har inte fått lära känna dom ordentligt. Dock blev jag väldigt besviken över att Penople lämnade skolan, dom har verkligen byggt upp hennes karaktär och henne och Josie tillsammans så jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka snart. Det finaste i avsnittet var nog ändå när Hope insåg att klänningen hon bar var en present som Caroline fått av hennes pappa. Åh vad jag saknar Klaroline i såna här lägen! Sen får vi inte glömma att Landon blev kidnappad och det av Miltons mamma!

Jag blev lurad i detta avsnittet av Dynasty för jag trodde på riktigt att Steven hade blivit galen, men det visade sig bara att deras kidnappade bror dök upp och försöker göra sig av med honom, jag hoppas verkligen inte att Steven dör blir jag arg, men med tanke på hur lite han varit med i denna säsongen så känns det inte omöjligt! Sen har vi galenskaper i huset på hög nivå att Crystal skulle förlora barnet efter det fallet kändes inte helt otippat men som dom håller på och Alexi kommer faktiskt undan! Det är galet!

Så nu har Lex Luthor kommit till Supergirl och kaoset är igång. Visst det viktigaste var att James överlevde och det var inte mycket till rasism mot ailens i detta avsnittet så många förbättringar. Jag tror också att gänget kommer att hitta Lena och få henne fri även om det känns svårt just nu. Vi får inte heller glömma det bästa i avsnittet Brainiac och Nina så söta tillsammans!

#dynasty #legacies #supergirl #newamsterdam #riverdale #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 150 visningar

Gillar