Avsnittsammanfattning vecka 11 del 2

Som jag sagt så manga gånger nu så har jag så galet mycket att göra. Det påverkar både min förmåga att se serier men också att skriva om dom vilket gör att det väldigt lång tid innan ett nytt inlägg kommer ut, men jag jobbar på det så gott det går och för hoppningsvis blir det bättre för mig nästa vecka då mina helg jobb är avklarade och jag förhoppningsvis inte behhöver stanna på jobbet längre än till 17.00 ;)

Mel är verkligen inte en favorit I Charmed helt ärligt tycker jag genuint illa om henne. Hon har inte någon intressant storyline utan bara klagar och är jobbig hela tiden. Dessutom är hon uppenbart fortfarande förälskad i Nicco men försöker att förneka det. Den syster som faktiskt gör hela serien värd att se är Macy hon och Harry är verkligen en fantastiskt rolig kombo ett litet ship från min sida börjar nog att växa fram där men än så länge är jag nöjd så länge dom har scener ihop.

Nu börjar det hända saker i Arrow tack och lov så lever Felicity. Sen att hennes barn inte tänker lyssna på henne kändes som en självklarhet från starten. Dock undrar jag verkligen vad det är som har hänt som gjort att dom var tvungna att separera familjen i så många år. Dessutom undrar jag också vart Oliver har tagit vägen. Så för en gångs skull var framtiden den mest intressanta delen i serien. För nutiden där alla skulle springa runt och leka riktiga poliser kändes bara löjligt.

Jag tyckte att det var för tidigt i säsongen av The Flash för att dom skulle lösa alla problem. Visst dom har Nora och vad hon hittar på vet jag inte men jag har svårt att tro att hon skulle vilja skada sin familj. Cicada lyckades dom ju bota, men istället dök det upp en ny som verkade vara ännu värre. Så det går helt enkelt inte så bra för dom just nu, men som sagt det var för tidigt i säsongen för att allt skulle lösa sig redan

Grey’s Anatomy Detta avsnittet presenterade en ny storyline med Amalia och Lincon, det är något som jag nödvändigtvis inte är helt emot men inte heller något jag hoppar högt över heller. Jag gillar ju henne och Owen även om det ser mörkt ut så har jag inte riktigt gett upp om dom två. Dock har jag inte något att Owen och Teddy har ett bra förhållande dom har alltid varit bästa vänner och det får dom gärna försätta vara. Teddys pojkvän verkade dock bli lite avundsjuk. Jag tyckte också synd om Deluca även om man visste att det skulle skita sig med hans pappa

Roswell New Mexico fortsätter att leverera och man kan väl konstatera att Isobel inte var fast på hemmet länge utan såg till att Liz botemedel användes på henne och det gav henne livshotande sakdor. Dock löste Max och Liz så att hon överlevde även om det är inne i kapseln som tog henne till jorden. Så just nu känns det lugnt! Det bästa i avsnittet var att Alex sa ifrån till sin pappa och kanske också listar ut vem Michael är så att dom kan vara ärliga mot varandra! Åh det vill jag se mer av!

#charmed #arrow #theflash #greysanatomy #roswell #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer