Avsnittsammanfattning Vecka 10 Del 3 & Vecka 11

Förra veckan hade jag det lite kaosigt. Jag tokrenoverade hemma varje dag till sent så hade väldigt svårt att få sett alla avsnitt som jag ville se. Så här kommer ett inlägg lite sent, men bättre sent än aldrig! (ja jag vet att jag skriver så typ varje vecka!)

Ha jag viste det Riverdale kunde ju inte vara så korkade att dom skulle döda Jughead. Men jag kan erkänna att jag ett tag faktiskt var orolig ett tag! Jag har väl inte riktigt förstått varför dom gör allt som dom gör. Inte från något håll faktiskt, men jag antar att det är något som vi kommer få svar på. Jag måste också säga att Betty är en skrämmande bra skådis. Det kan inte heller ha varit jättevälplanerat eftersom dom alla tre hade olika storys. Dock börjar jag undra om det kommer att bli en Betty och Archie story snart.

Grey’s Anatomy ska ha creed för detta avsnittet! Som en person so älskar Grey’s Anatomy, som har sett alla avsnitt som någonsin gjorts, vissa har sets mer än en gång. Så var detta ett perfekt avslut för en karaktär som har varit med så länge och är en så viktig del av serien. För helt ärligt, det fanns inte ett bra sätt att skriva ut honom men detta var det bästa tänkbara. Visst det krossade Jo en karaktär som blivit en viktig del i grey’s familjen, som varit det bästa som hänt Alex i serien och så är Izzy inräknad. Men alla fina tillbakablickar som vi fick var helt underbara. Jag gillar tanken på att han lever lyckligt tillsammans med Izzy och deras barn. För det är ju också den enda godtagbara ursäkten som finns för att han skulle lämna dom. Det är verkligen inte något som jag är glad över, men avsnittet älskade jag!

Detta avsnittet av Outlander var I vissa lägen förhållandevis lugnt, men det kändes snarare som att dom verkligen byggde upp storyn för att kunna chocka oss rejält i nästa. Dels så har vi Brees stora bekymmer om Irländaren som varit framme och pratat med hennes son. Vi är väl alla säkra på vem den personen är. Nu ska ju även Jamie och Claire splittra på sig och det känns ju sådär för varje gång dom gör det så bryter ju helvetet ut. Så jag förväntar mig faktiskt lite kaos i nästa avsnitt som jag ska vara helt ärlig!

Supergirl får I uppdrag att hålla Andrea vid liv vilket enligt Brainy också var jätteviktig för det stora hela på något sätt. Samtidigt som William pratar om Kara med Supergirl. Jag vet inte alls vad jag känner om detta. Jag har inte något emot honom, men jag tycker också att serien har stannat av en del rent intressemässigt och just nu bidrar hans karaktär inte så mycket till serien. Jag tror att mycket av hatet som är riktat mot honom kan ha att göra med att folk älskar Mon-El och vill ha tillbaka honom. Vilket är något som jag verkligen kan förstå.

Jag hade rätt! Manifest gjorde sitt bästa för att få oss att tro att Jared var elak, men helt ärligt var det bara Michaela som var korkad! Viste det, jag viste det, jag viste det! Ville bara ha det sagt, dock måste jag säga att det långa calling som alla hade var minst sagt skrämmande med tanke på hur galna både TJ och Cal blev och den enda förutom Olive som kunde tänka klart var ju Ben. Sen hade vi Sanvi som också

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer