Avsnittsammanfattning Vecka 10 del 2

Jag sa att jag skulle bli bättre på att skriva mina inlägg under helgen eller precis efter jag sett avsnitten och just denna helgen lyssnade jag på mig själv, jag såg inte bara på seriena utan skrev om dom direkt!

Det tog två avsnitt Shadowhunters så hade dom hittat Clary så mitt klagomål från förra inlägget kan vi nu skippa, dom löste det bra. Dock är ju Clary långt ifrån min favorit i serien tyvärr. Tycker att hon är ganska tråkig och saknar personlighet som Clary i böckerna hade gott om, börjar helt enkelt ana att det är en skådespelare som inte är så duktig. Men vi har andra saker som väger upp det hela så som Magnus, där kan vi snacka personlighet och jag vet att jag alltid säger det men han och Alec seriens bästa par. Det som jag inte gillade i avsnittet var att Simon gjorde sig av med sitt märke, känns som att det kan vara en ganska bra sak och ha med tanke på vilken värld som dom lever i.

Samma person som spelar Clary i shadowhunters spelar Oliver och Felicitys dotter i Arrow och jag måste nog bara konstatera att jag faktiskt inte tycker att hon är så duktig skådespelerska, allt känns så framtvingat. Dessutom känns det så konstigt hela storyn, Oliver var uppenbart glad över att Felicity var gravid, Mia pratade som att hon träffat sin far, men William har aldrig hört talas om henne. Ännu mer konstigt var det när han sa att han aldrig hörde från Oliver och Felicity efter att hans Mormor och Morfar hämtade honom, men vi vet ju att det inte är sant för Oliver försökte ringa honom i avsnittet utan att han svarade.

Inte The Flash bästa avsnitt, men ett bra konstaterande gjordes och det är att det nu finns ett botemedel som dom ska erbjuda Cicada, eller jag förstår inte hela grejen med att erbjuda honom jag hade föredragit om dom tvingade i honom det. För helt ärligt sen när värnar dom om elaka Metas som går runt och dödar andra? Det är som att säga att dom själva får välja om dom ska hamna i fängelse eller inte. Har man krafter har man också ett större ansvar. Så enkelt är det faktiskt!

Detta var verkligen inte Maxs dag på New Amsterdam och helt ärligt påverkade det hela avsnittet. För detta är en serie som brukar vara lite smårolig, fast med väldigt seriösa inslag. Nu var det snare en väldigt seriös serie med ett roligt inslag och det var våra kära läkare eller två av mina favoriter i alla fall som blev anklagade för att försöka förgifta påven. Vilket var så löjligt att det blev roligt. Annars hade vi den unga killen vars föräldrar inte hade råd att betala för hans medicin och Max som mådde dåligt och var deppig. Så inte mitt favoritavsnitt helt enkelt!

Detta var det första avsnittet av Riverdale sedan Luke Perry dog, självklart är det inspelat ett tag innan så man satt ju nästan bra och väntade på att han skulle dyka upp. Han hade inte en lång scen i avsnittet men allt jag kunde tänka på var Archie och hur ska han klara sig utan sin pappa. Jag hade också lite räknat med att det skulle vara han som skulle hjälpa dom ur skiten. För Bettys mamma är galen och hjärntvättad och bara mer och mer personer blir det av the farm. Samtidigt som dom vet alla hemligheter om sina anhängare och därför har en fruktansvärd makt. Dom behöver helt enkelt en vettig vuxen som kan hjälpa dom!

#arrow #theflash #shadowhunters #riverdale #newamsterdam #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer