Avsnittsammanfattning v 40 del 2. v 41 del 1.

Jag väljer att göra ett mixinlägg för vecka 40 och 41 för att faktiskt publicera mina tankar om senaste avsnitten så fort som möjlig men samtidigt maxa inläggen. Som jag skev förra veckan har jag inte bestämt mig till 100 % för hur jag ska lägga upp mina avsnitts inlägg och jag kommer helt enkelt att testa mig fram lite.

Jag hade lite panik innan jag satte på detta avsnittet av Grey’s Anatomy för att jag hade läst att Jackson försvann och det gick diskussioner om han försvunnit för alltid. Dock kände jag inte att han försvunnit för gott för han hade fått ett mycket bättre avslut än detta, han har varit med förlägne för att bara försvinna från ett avsnitt till ett annat.

Det som jag dock känner kan bli en intressant story denna säsongen eller i alla fall nu i början är Meredith och Deluca. Dock är jag inte riktigt helt säker på att Maggie tycker att det är en lika bra idé om han får ihop det med henne och inte Amelia som han egentligen föreslog.

Bonnie är på något sätt inblandad I denna säsongens mordoffer I How to get away With Murder men det är också det enda som jag har lyckats få fram om det hittills. Förutom att Michaela och Laurel lever vill säga. Det verkar också som att den nya killen kan vara Bonnies förlorade son som också verkar ha kidnappats som bebis. Han är också en person som jag tror kan vara mordoffret, men samtidigt så tror jag det inte heller. Behöver nog helt enkelt några mer avsnitt för att lösa det puzzlet.

Vår tid är nu andra avsnitt kom ut i måndags och familjen Löwanders drama fortsätter. Jag har innan tyckt lite synd om Gustaf för att han känns lite osäker och sätter därför upp ett hårt yttre, men tiden har nu gjort honom elak och att han inte är den smartaste av syskonen har varit uppenbart länge. Dock är jag inte helt säker på att det är en så dum idé att låta den danska kvinnan köpa in sig i restaurangen, hon verkar ha bra kontakter för att kunna dra dit nya kunder som dessutom gillar att spendera pengar…

Jag har fortfarande mina reservationer mot Peters fru, gillar inte att hon försöker splittra honom och Nina åt genom att smyga in små hintar om att Nina ljuger, det är inte okej!

Ännu en serie är nu tillbaka och igår såg jag säsongens första avsnitt av The Flash. Förra säsongen avslutades med att Iris och Barrys nu vuxna dotter dyker upp och det visade sig att hon vill spendera tid med sin pappa som försvinner spårlöst när hon var liten och inte kommer tillbaka. Vilket Barry får reda på och det kan förstöra hela tidslinjen. Dessutom så vill han så klart inte att hans dotter ska återvända hem eftersom han inser att han aldrig får se henne växa upp. Detta är i sig väldigt tragiskt samtidigt som det känns att detta är så många år i framtiden att serien troligtvis inte existerar längre när dom väl kommit till det läget att Barry ska försvinna. Men man kan ju hoppas att dom kommer att hitta ett sätt att sätt att förhindra hans försvinnande.

Tre avsnitt in i New Amsterdamoch i detta avsnittet kände jag att jag började ”känna” igen karaktärer och deras personligheter. Jag skulle nog inte säga att jag är 100 % fast i serien, men det är alltid en bra början när man börjar känna igen personlighets drag som man tycker är intressanta och spännande. Det som jag tror att jag saknar är en story som är mer följande som inte bara handlar om att huvudkaraktären har cancer.

#theflash #greysanatomy #htgawm #newamsterdam #vårtidärnu #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 147 visningar

Gillar