Avsnittsammanfattning

Som jag sagt så har jag haft fokus på att komma ikapp i mina serier det senaste och det börjar sakta men säkert gå bättre för mig. Helg och röda dagar har gjort susen för mitt serietittande.

Detta avsnittet av Chicago PD överraskade mig verkligen! Det har varit väldigt politiskt i denna säsongen och helt ärligt så har jag inte gillat det. Men det är också lite irriterade i den personen som jag gillade bäst av politikerna mördade en knaklangare som hotade hans dotter och i den vevan åkte Blair med. Inte för att jag var så förtjust i honom men det känns värre när det är en karaktär som man fått lära känna lite.

Chicago Fire har tyvärr börjat tappa mitt intresse lite också jag tycker att de flesta storys känner man ingen och karaktärerna har just nu inte några jätte spännande storys att följa. Det jag tycker att man kunde få en liten hint av i detta är Brett och Casey och jag tycker att man har kunnat se lite hintar om det innan också. Det är något som intresserar mig. Hela grejen med manen som kom in i brandstationen tycker jag var så dåligt gjord att jag aldrig engagerade mig i den storyn alls!

Jag följer många serier som börjar lida mot sitt slut och Jane the Virgin är en av dom. I förra avsnittet fick Michel tillbaka sina minnen och i detta fick vi följa Jane när hon kämpar med sina känslor för Michael och Rafael. Jag är övertygad om att hon älskar dom båda, men jag tycker faktiskt att hon måste välja för ingen blir lycklig av detta och jag förstår at trafael sparkade ut henne. Hon har valt Michael framför honom en gång innan och orkar inte gå och vänta medans hon velar denna gången. Hon måste välja och jag hoppas att hon väljer Rafael. Sen har vi Petra som verkar kunna få ett lyckligt slut med sin Jane. Den jag egentligen är mest orolig för just nu är Xiomara, jag vill verkligen att hon ska bli frisk snart!

Jag så synd om Betty i Riverdale just nu. Hon är så ensam, alla som hon älskar är en del av en sekt eller så är dom döda, framför nu när hennes pappa har dött. Jag trodde också att hon hade en allierad i Toni, men så verkar det inte vara, om man ska se det positivt så har hon ändå lyckats få ut en av två tvillingar med hjälp av sin faster. Sen har vi Jug som blev tvingad att spela spelet för att rädda sin syster, det som var bra med det är att hans pappa nu vet sanningen om hans mamma. Josie ska lämna stan och det är nog inte något som jag egentligen bryr mig så mycket om. Det jobbigaste med detta avsnittet var att det var det sista som vi fick se Fred Andrews i och frågan är hur dom ska skriva ut honom från serien...

Det visade sig att elaka Laurel i Arrow inte var så elak i alla fall. Vi fick också besök av Sarah Lance vilket var trevligt. Dock måste jag ändå säga att jag har svårt att hålla fokus genom avsnitten för dom är inte jättebra. Innan tyckte jag att framtids delarna var lite intressanta men jag har tappat intresset med där för stunden. Det som jag gillade med den var att Laurel är en del av Danas black canary gäng och räddade Felicitys dotter.

#chicagopd #chicagofire #onechicago #riverdale #janethevirgin #arrow #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer