Avsnittsammanfattning – Vecka 9 Del 2 & Vecka 10

Så börjar lite mer serier sakta men säkert rulla på mitt veckoschema vilket jag verkligen uppskattar. Dock är det lite jobbigt att säga men The Flash har jag verkligen tappat intresset för, men får hoppas att den hittar tillbaka lite. New Amsterdam har jag alltid gillat så den är absolut välkommen. I detta inlägg har jag med lite om Snowpiercer som nog är min favoritserie på mitt veckoschema just nu.

Så var The Flash tillbaka och jag skäms nästan över att säga hur oengagerad jag var under avsnittet. Jag förstår att dom har några trådar att knyta ihop från förra säsongen med Iris i spegeln och så vidare, men jag tyckte att förra säsongen var orimligt seg så det var ju inte det bästa sättet att fånga min uppmärksamhet efter nästan ett år utan avsnitt… jag hoppas att dom har en bra idé för vad som ska komma sen, för detta kommet jag ha svårt att orka med!

Även New Amsterdam var tillbaka med en ny säsong och denna gång var det snarare en serie som jag hade glömt bort att jag saknade. Den är fylld med härliga karaktärer och även om den kanske inte är så spännande så uppskattar jag den verkligen. Det som var lite jobbigt är hur sjuk Kapoor var och hur lite hopp det var för honom men jag hoppas att Lloyd kan komma hem och rädda honom!

Nu verkar det dom vi fått lite klarhet i vad som hände på Snowpiercer under tiden vi fick följa Melanie. Det är faktiskt lite skrämmande hur populär Wilford verkar vara och jag är lite orolig för Audrey och vad som händer med henne där bak i tåget. Jag vet faktiskt inte riktigt om jag litar på henne just nu även om jag hoppas det. Det går ju faktiskt inte att komma ifrån att jag just nu är lite fundersam över hur detta ska gå… Ruth var också den stora hjälten i detta avsnitt!

The Flash har fortfarande svårt att imponera på mig. Jag förstår att det är något som hänt med Barry som också gjort honom en aning omänsklig i sitt beteende. Men det känns ju nu som att manusförfattarna faktiskt inte längre vet vad dom ska hitta på för story. Dock avslutades avsnittet med att en Wells vaknade till liv och det verkar som den riktiga Wells och vem vet, det kan ju kanske bli intressant.

Som jag skrev om till förra avsnittet så är New Amsterdam serien som jag lite glömt bort, men detta här avsnittet gillade jag verkligen. Både att få följa Iggy och Lauren i deras samtal om Iggys problem men blev också så glad över att Ella fick sitt barn. Sen hoppas jag verkligen att Kapoor klarar sig. Jag hoppas också att Lloyd stannar kvar gillar ju honom även om han kan vara lite arrogant ibland.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer