Avsnittsammanfattning - Vecka 7 Del 2

Jag har varit så fokuserad på mitt plugg den senaste veckan så hamnade lite efter i alla serier, men har nu kommit ikapp även om det tog lite tid. Ser fram emot att plugget ska lugna sig lite så att jag får lite mer tid. Men jobbar just nu 40% och pluggar 100% så mina kära serier måste tyvärr prioriteras ner. I alla fall till dess att jag är klar med en av kurserna!

Jag har faktiskt blivit nyfiken på Riverdale igen. Det har blivit som en nytändning när man ska lära känna karaktärer igen. Jag gillar verkligen Betty och Archie tillsammans och det känns också mer tillåtet i och med att det har gått en massa år och Veronica nu är gift. Jughead är kanske inte på den bästa platsen i livet, men när har han varit det egentligen! Dock känns det lite orimligt att alla skulle stanna i Riverdale och hjälpa till att bygga upp staden när dom faktiskt har sakffat sig ett liv på andra ställen, men för att det ska vara en serie måste dom ju vara tillsammans…

Jag orkar inte om det ska bli ett triangeldrama I Chicago MED mellan Will, Ethan och den nya läkaren. Dessutom känns det som att hon helt klart är mer intresserad av Ethan än Will så det känns som att det kan bli jobbigt… Sen har vi Natalie och Crockett. Jag vet faktiskt inte helt vad jag ska säga där, jag gillar dom tillsammans. Dock har jag lite svårt för alla svängar i deras förhållande och det känns som att dom aldrig kommer varandra riktigt nära och plötsligt sitter hon och kollar på filmer av hans dotter. Jag vet inte riktigt vart det kom ifrån.

Chicago Fire har verkligen rykt upp sig efter någon säsongs svacka och är nu min favorit bland chicago serierna. Det är inte heller någon hemlighet att jag gillar Brett och Casey men den nya brandmannen från det andra huset är ju sjukt charmig och jag gillar honom. Hade jag inte varit så förtjust i just Brett och Casey hade jag inte haft något emot en story med honom och Brett. Sen måste jag nämna Blake (vill alltid kalla honom för Simon efter hans karaktär i Shadowhunters) Jag tycker att han är så himla charmig och jag skrattade så gott efter hans sista scen då han skulle prata om hur förbjudet det var med ett förhållande i huset…

Ska jag vara helt ärlig tycker jag att detta avsnitt var Chicago PD var lite segt. Men jag tyckte att det var ganska uppenbart tidigt vad som skulle hända med Adams CI. Jag listade ut att han skulle börja med droger igen och att han skulle dö. Dessutom tyckte jag att Adam var lite naiv hur han gick tillväga. Med det sagt var avsnittet inte dåligt, bara inte amazing!

Jag vill inte klaga på Legacies men jag börjar faktiskt tröttna på att allt i serien konstant ska handla om Hope och Langdon hela tiden! Det finns många andra karaktärer som faktiskt är mer intressanta. Jag börjar faktiskt komma till en punkt då jag inte längre bryr mig om Langdon, helst vill jag se Lizzie och Josie väldigt mycket mer… Eller serien behöver hitta något annat som faktiskt kan fånga mitt intresse.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

rino306,

Hej! Vart tittar du på Chicago PD och Chicago Fire? Mvh/R

SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Hej, jaghar tyvärr inte ett jätte bra svar på en bra streaming tjänst utan jag brukar googla runt 😊

nouw.com/sofiamattsson
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Viaplay har dock de flesta säsongerna 😊

nouw.com/sofiamattsson