Avsnittsammanfattning - Vecka 5 Del 3 & Vecka 6

Jag har börjat plugga lite vis sidan av jobbet så är inne i en period där jag har väldigt mycket att göra. Men ibland behöver man ju ta pluggpauser och då försöker jag prioritera de avsnitten som kommer ut varje vecka för att inte komma efter.

Jag tycker faktiskt att detta avsnitt av Riverdale bara kändes ledsamt och tragiskt. Jag ser dock fram emot något nytt och det känns som att serien behöver en nystart. Men att säga hejdå till det som var är ändå lite jobbigt. Archie åkte iväg för att vara med i armen, jag kan lite förstå varför, för att läsa om sista året av high school är kanske inte lockande och här skulle han få sitt diplom samtligt som han ”jobbar”. Att Jughead och Betty skulle göra slut hade jag också lite räknat med. Dock tyckte jag så synd om Jughead som satt ensam och väntade på dom andra ett år senare som dom kommit överens om. Vad hände där egentligen?!

Jag gillade verkligen detta avsnitt av Legacies visst det var kanske lite töntigt men jag tror ändå att alla som sett The Vampire Diaries faktiskt fick sig en stor dos nostalgi. Jag tycker att Josie var en så bra Elena och det var lite komiskt hur dom tryckte ihop 7 säsonger i mindre än ett avsnitt… Men jag gillade det verkligen, jag hade kanske faktiskt kunnat önska mig lite mer av Klaus i den om jag ska vara ärlig, men samtidigt, vem hade kunnat vara en bra Klaus? Ingen så dom gjorde nog rätt i att låta det vara… Jag tycker också att

Vilket spännande avsnitt av Snowpiercer. Jag är faktiskt lite rädd för Mr Wilford, han känns kalkylerad och beräknade och man blir lite osäker på vad han har för bakåtliggande plan egentligen. Men han vill ju inte att Malanie ska lyckas, det är en sak som är säker. Jag gillar dock att Melanie och Alex börjar komma närmare varandra och jag är inte helt säker på att hon kommer att kasta henne framför bussen längre även om Wilford skulle kräva det. Sen är det så att Wilford är smart, men det är faktiskt både Melanie och Andre också så det ska nog lösa sig.

I tidiagre avsnitt av Chicago MED har jag klagat lite Ethan. Men det går inte att komma ifrån att han är en bra läkare och i detta avsnitt. Men min favorit del i avsnittet var Charles och hans dotter. Det var intressant hur han lyckades hantera situationen så lugnt som han gjorde men är man psykolog så är man. Jag hoppas verkligen att hans dotter får stanna med honom, jag gillar att se dom ihop.

Chicago Fire har haft lite kärleksdrama det senaste och jag är väldigt glad över att det börjar klaras upp nu. Kelly och Stella var jag egentligen aldrig orolig över, men deras bråk irriterade mig och jag tyckte att han var löjlig. Casey verkar ha insett att det faktiskt är Brett som han är intresserad av och det känns ju inte en dag för tidigt. Jag tycker också att det var väldigt intressant att Galloway och den nya tjejen fick ihop det. Framför allt med tanke på hur löjlig Cruz är kring det hela. Så det ska bli intressant att se vad som händer i nästa avsnitt.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

fannyelizabeth
fannyelizabeth,

Hejsan hejsan! Ett till Chicago fire fan här!😍 Var kollar du? Själv tittar jag på viaplay men det är bara tom säsong 7 där.😢

nouw.com/fannyelizabeth
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Hej, jag har tyvärr inte någon jätte bra sida att se på det, hade önskat att viaplay skulle släppa ett avsnitt i veckan när det släpps i USA. Mitt bästa tips är att googla runt lite, men just nu använder jag en sida som heter nyafilmer som fungerar ok

nouw.com/sofiamattsson