Avsnittsammanfattning - Vecka 5 Del 2

Här kommer del två av min avsnittssamanfattning för vecka 5 kommer här. Tog lite längre tid än planerat men har haft en skoluppgift som skulle in idag som jag var tvungen att prioritera, men bättre sent än aldrig.

The baker and The beauty - Säsong 1 – Avsnitt 9

Jag är verkligen så ledsen och besviken över att serien är slut. Jag har verkligen gillat och uppskattat den och hade gärna sett mer. Dock fick jag ändå en känsla av att saker kommer att ordna sig. Noa och Daniel förlovade sig och visst lite hastigt, men jag gillade det. Vanessa och Matho känndes ändå ganska hoppfullt även om det inte var 100% just nu och familjen står i valet och kvalet att sälja huset och affären. Oavsett vad dom väljer är jag ändå övertygad om att det blir bra. Antingen har dom kvar sin affär eller så får dom en jäkla massa pengar… Så serien slutade ju positivt och härligt även om jag gärna hade velat se mer!

Så spännande avsnitt av Snowpiercer! Det blev ett utbyte av fångar och Melanie kom tillbaka och berättade att hon tror att det snöar. Fången som kom tillbaka till Mr Wilford blev istället beordrad att ta livet av sig för han hade ätit maten som serverat och avslöjat att dom är hungriga där bak vilket också verkar vara svagheten som dom har. Men wilford är en intressant karaktär där det känns som att han alltid har en plan. Det verkar ju också som att det finns ett antal personer på tåget som stödjer honom med en helt egen hälsning….

Av alla läkare i Chicago MED så måste det nog vara Natalie som har haft mest uppmärksamhet kring hennes kärleksliv. Nu tror och hoppas jag att det faktiskt kan bli något seriöst med henne och Crocket även om hon gjorde bort sig och babblade på inför hans exfru. Tror dock inte att det var så farligt som hon själv trodde. Ethan stör jag mig bara mer och mer på, jag gillar inte att han ska vara så allsmäktig och besserwisser. Självklart har han ett ansvar och ibland har han rätt, jag tycker bara inte att han lyssnar på andras åsikter.

Vilket avsnitt av Chicago Fire jag satt på helspänn under hela avsnittet. Jag var väl egentligen inte jätteorolig för Herman och Cruz det känndes inte rimligt att dom båda skulle störta ner i en hiss och dö. Men det blev jobbigt när man insåg att dom andra brandmännen hade problem och det var riktigt jobbigt när man hörde Mouch… Men som tur var klarade alla sig bra även om man inte fick någon lösning på Stelle och Kelly problemet.

Chicago PD har verkligen börjat leverera på mina ship! Innan var det Jay och Haley och nu Kim och Adam. Visst dom är inte tillsammans, men det börjar kännas som att dom insett att dom hör ihop. Jag tycker också att Adam har rätt att efter allt dom har gått igenom har dom blivit starkare, det är inte bara trauma utan en genuin vänskap där dom alltid kan lita på varandra. På Kim lät det också som att det inte finns någon chans för dom nu när hon valde att ta hand om Mykayla men jag tror faktiskt inte att det är ett problem, Adam måste bara få vänja sig vid tanken på det först. Men jag tror att dom kommer bli perfekta föräldrar…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,

den måste jag se 😊

nouw.com/lindalinnros