Avsnittsammanfattning – Vecka 24 del 2 & Vecka 25

Jag vet att jag är super sen med detta inlägget. Men att driva ett glasscafé och sommarbutik i denna värmen lämnar inte myckettid över för tv serier. Lägg på en 14 veckors valp på det så är det inte mycket tid över för något. Men jag försöker sakta men säkert beta av serierna som jag har kvar helt enkelt….

Legacies fortsätter i någon konstig värld där tjejerna är drogpåverkade. Vissa delar var faktiskt ganska underhållande och Lizzie var ju helt underbar i avsnittet. Att det slutade med att Hope konstaterade att hon måste bli en tribid har jag inte mycket åsikter om faktiskt. Jag gillade också verkligen att MG och Kaleb samarbetar och är vänner igen. Jag gillade också hur Kaleb direkt såg att det inte var MG som mötte honom vid bilen.

Finns att se på HBO

Helt ärligt så tycker jag att den här säsongen av The Flash är riktigt B, det känns som om att jag upprepar mig i varje inlägg men det är bästa sättet att beskriva serien faktiskt. Barry i det där rummet var ju inte superintressant och det som hände utanför fångade inte mitt intresse heller. Bra att dom lyckades rädda Celest men jag börjar också att tappa intresset överlag för många karaktärer tyvärr…

Charmed avsnittet somnade jag ett par gånger under men jag tror egentligen att det var ganska bra. Jag gillade hur Maggie och Macy åkte till framtiden. Träffade Maggie och insåg att det är Macy som är monstret. Exakt hur allt detta ska knytas ihop är lite oklart men jag gillar det. Harry som barn och tonåring var också extremt underhållande…

Jag blev lite förvånad över det här avsnittet av Superman & Louis! Jag gillade alla tillbaka blickar och att få lära känna dom lite mer. Att förstå vart Clarks bror kommer ifrån och hur varför han är som är. Jag blev dock lite förvånad över att Louis tog händelsen att han följd med sin bror för att skydda sin familj om att han nu bytt sida. Jag tror ju inte att han är omvänd än även om de verkligen försöker. Eller jag hoppas inte det i alla fall!

Finns att se på hbo

Jag har nämnt det några gånger men den här säsongen av DC’s Legends of tomorrow har inte riktigt levererat hittills. Dock kändes det som att dom försökte rätta till sitt misstag nu och legenderna fick resa tillbaka i tiden tills det att Sarah blev kidnappad och reda ut allt som gick fel. Hur dom egentligen lyckades med det är ju helt ofattbart, men nu känns det ändå som att det finns lite hopp för serien igen.

Finns att se på Netflix

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar