Avsnittsammanfattning – Vecka 23 Del 2

Livet med valp är fortfarande intensivt, men några mer avsnitt har jag hunnit med denna veckan.

Kul med ett avsnitt av New Amsterdam som verkligen fokuserade på alla huvudkaraktärerna. Jag gillar när man får se Iggy med sin familj, men det känns också bra att dom ska vända tillbaka nu och återgå till sitt vanliga liv. Max och Helen var ju väldigt väntat, dock trodde jag att det skulle sluta med att hennes mamma var sjuk och att hon skulle stanna i London så jag väldigt nöjd med hur det blev. Den som jag oroar mig lite för är Laurel tror hon kan ha gjort något dumt för att få ha kvar sin flickvän och det känns givet att det kommer gå åt skogen nu… Det är också lite intressant att Reynolds nu ska jobba med sin flickväns man, det kan också bli problematiskt.

Wow vad bra The Handmaids Tale är! Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag förstår mig inte på dom som klagar! Frågan är nu vad som kommer hända June efter att hon fick sitt spel i slutet av avsnittet… Självklart kan nog alla förstå varför hon fick det, men det är ju inte ett beteende som är okej. Jag älskade också att hon fick en scen med Nick och Nicole. Även om jag älskar Luke så är det något speciellt som hon har med Nick också och när han tog fram dockan så blev jag lite rörd! Nu är det väl bara en tidsfråga till Fred och Serena går runt fria på gatorna också…

Spännande avsnitt av Superman & Louis dels för att Jordan blev sjuk och vad dom var tvungna att göra för att rädda honom. Att Louis pappa hade en del i det, men kanske mest för att det var intressant att se mer om Morgan och vad han har för planer. Att han är släkt med Clark och försöker göra fler personer med krafter som han dessutom kan styra. Detta kan bli en svår kamp för Clark då har är typ ensam i denna kamp. Men kanske Louis pappas hemliga vapen kan komma in och hjälpa till här i alla fall.

Det var mycket med det här avsnittet av Manifest som verkligen gjorde att man satt helt på spänn och funderar på vad som ska hända här näst. Michalea och Zeek som inser att Adrian kanske är ute efter att skada någon av passagerna, vilket verkar vara Ben. Jared har fått nys om att majoren hade span på Saanvi vilket absolut kan bli ett problem. Men det kanske mest chockerande av allt var när Cal bara försvann efter att han tog på plandelen. Manifest är minst sagt en märklig serie, men jag älskar det!

Riktigt bra avsnitt av Legacies! Jag gillade verkligen MJ story och hur han räddade Alaric och Dorian. Favorit delen i avsnittet var den med vargarna och hur Jed faktiskt är en riktigt bra alfa och det visade sig att alla andra har vält att låta honom vinna för att dom också tycker det… Sen hade vi delen med Lizzie, Josie och Hope, hade lite svårt för den delen till att börja med men det blev bättre och frågan är bara vilka konsekvenser detta får för framtiden. Om dom har någon förbannelse över sig eller om dom bara blev riktigt höga…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer