Avsnittsammanfattning – Vecka 21 Del 3 & Vecka 22

Vecka 22 har varit lite långsam när det kommer till serier och nu kommer snart serier också att gå på sommarpaus vilket jag inte alls känner mig redo för. Jag har ju precis fått tillbaka ett veckoschema! Sen är det kanske lika bra då jag inte har så mycket tid på sommaren att se på serier i alla fall…

Chicago PD körde på precis som alla dom andra Chicago serierna denna vecka och gjorde mig minst sagt orolig. Nu verkar det ju som att Kim kommer att klara sig, annars hade jag nog blivit tokig även om jag också är trött på att hon ska bli skadad hela jäkla tiden! Men dom lurade ju en också ett antalgånger så som när hon blev skjuten… Hank och Adam tappade det ju dessutom i det här avsnittet även om jag är tacksam över att dom gjorde allt för att rädda henne. Så nu hoppas vi bara på en snabb återhämtning för Kim helt enkelt!

Den här säsongen av DC’s Legends of tomorrow har inte riktigt lyckats med att imponera på mig än… Visst har den sina stunder men jag är inte alls så förtjust i att precis allt ska handla om att hitta Sarah hela tiden men att det ska sluta i att dom misslyckas. Det bästa i avsnittet var samarbetet mellan Zari och Nick det lyste upp även om jag vet att det inte är hans Zari längre så gillade jag dom verkligen!

Serien finns att se på Netflix

Grey’s Anatomy rullade på, men var kanske inte överdrivet imponerad av avsnittet. Det verkar som att Maggies bröllop närmar sig och det är ju kanske en story som jag inte riktigt har hunnit fastna för ännu. Sen har vi Jo och hennes planer på att adoptera, det var något som jag gillar! Men det som smälte mitt hjärta var att Levi tog sitt förnuft till fånga och insåg att Nico är den rätta för honom! Älskar dom två tillsammans!

Serien finns att se på Discovery plus

Helt ärligt förstår jag inte varför folk klagar på The Handmaids Tale! Vi har i flera säsonger bara väntat på att June ska lyckas fly, när hon nu väl har gjort det måste vi ju få möjlighet att se vad som händer eller hur! Alla kan ju räkna ut att hon inte kommer vara okey bara för att hon passerat landsgränsen in i Kanada! Jag tycker ju också så synd om Luke som verkligen försöker göra allt för June, men efter att han lyssnade på hennes vittnesmål kanske han har fått en ännu större förståelse för vad hon har gått igenom! Jag är också så glad över att Janice är vid liv även om jag hatar att Gileard har fångat henne igen!


Serien finns att se på HBO

Intressant avsnitt av Superman & Louis nu har om äntligen lyckats lista ut mer om Luthor och vem han egentligen är. Det verkar också som att dom har listat ut att det finns en riktig fiende även om det inte är vare sig superman eller Luthor. Något som jag också gillade var att man fick lite mer information om vem Louis är och inte bara Clarks fru och tvillingarnas mamma.

Serien finns att se på HBO

Gillar