Avsnittsammanfattning - Vecka 17 del 2 & Vecka 18

Jag har den här veckan fastnat i lite maratonprojekt så har inte alls riktigt hängt med i serierna som kommit ut. Men fredagar betyder ledig dag för mig så jag har faktiskt ägnat förmiddagen åt att kolla ikapp lite samtidigt som jag städat. Fördelen med att bo litet är att tv alltid är nära!

Till min stora överraskning hade vi fått ett dubbelavsnitt av Manifest. Det var också väldigt spännande hela tiden. Jag kan dock tycka att Grace bror fick lite skylla sig själv, självklart tragiskt att han dog. Men att han satt och babblade på en restaurang som skulle utnyttja hennes son och mans öde tyckte jag var svinigt och att han dessutom inte kunde hålla tyst när det var uppenbart att hon ville det var ren idioti. Sen tycker jag synd om de två av skurkarna som faktiskt försökte bli bättre men att det inte räckte eftersom storebrodern vägrade det. Inte för att jag egentligen bryr mig om dom… så egentligen kan serien nu gå tillbaka och fokusera på det som är intressant. Nämligen planet vad som hänt och alla callings…

Ses på HBO Nordic

Nu får Max snart ge sig, byta namn New Amsterdam kändes ju högst orealistiskt och hur gärna man än vill göra alla glada så kommer det aldrig att gå. Nu är jag väldigt dåligt insatt i ursprungsbefolkningen i USAs öde. Men att dom blivit orättvist behandlade är ju knappats svårt att förstå. Men att Max springer runt och tror att byta namn på hus är rätt väg att gå så är han mer naiv än vad jag trodde. Vilken den gamla damen också var väldigt tydlig med!

Laurel och hennes inneboende tror jag kan bli en intressant story att följa och jag har ju förhoppningar i slutet av varje avsnitt att Helen och hennes brorsdotter får en bättre relation.

Ses på New Amsterdam

Förra avsnittet av Supergirl tyckte jag var riktigt bra i alla fall för att vara ett supergirl avsnitt. Detta var kanske inte riktigt lika spännande. Dock tyckte jag att det var kul att journalisten var Cat! Jag har saknat henne och det var kul att få lite av hennes historia också. Jag gillar ju också att Nia och Brainy får lite extra fokus på sig då dom faktiskt just nu är mina favoriter i serien.

Ses på HBO Nordic

Nu har Legacies lyckats leverera ett par bra avsnitt. Jag gillade framför allt Lizzie del då hon lärde känna Josies varulv och även om det inte gick som planerat så tror jag att vi snart har en ny elev på skolan. Sen hade vi hela grejen med att Langdon kanske inte är Langdon som jag tyckte var väldigt intressant. Framför allt med tanke på att jag aldrig riktigt gillat honom. Jag hoppas också att Josie kommer tillbaka snart framför nu när hon använde sin magi igen…

Ses på HBO Nordic

Udda veckor bjöd på familjekalas när Benjamin fyllde 15 år. Så Jonas bestämmer sig för att ta med sin nya på festen, vilket absolut ledde till lite obehagliga scener. Det slutade dock i att hon gjorde slut med Jonas för att hon anser att det finns något kvar där. Nu tror jag att detta avsnittet var det sista för säsongen och jag hoppas på en till säsong, för jag vill veta hur det går för dom.

Ses på Discovery plus

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar