Avsnittsammanfattning - Vecka 14 del 2

Just nu är jag inne i en intensiv pluggperiod igen. Eller egentligen kom jag aldrig ut från den. Hade en förhoppning om att jag skulle kunna unna mig en dag i soffan i helgen och plöja en bra serie, men så var verkligen inte fallet. Dock har jag hunnit se alla avsnitt som kom ut under förra veckan så här har vi en sammanfattning på förra veckans avsnitt!

Jag är så glad över att Brett har listat ut att det är något med Casey i Chicago Fire. Ja hoppas ju verkligen att han kommer att bli bra igen men steg 1 är ju att våga ta tag i problemen. Severide hade också ett väldigt bra avsnitt och shit vad charmig han kan vara när han sätter den sidan till. Att få följa med Darren på en dejt var ju också en höjdargrej! Vill verkligen se mer av honom i framtiden också!

Haley är en sådan karaktär I Chicago PD som man tror att man känner, fast dom gång på gång bevisar att man faktiskt inte vet något om henne och varför hon är som hon är. Men jag är så glad över att hon har Jay. Dom två passar verkligen så bra ihop och hon förtjänar en person som orkar och vill vänta på henne att nå fram och känna sig trygg. Så det var kul med ett avsnitt som hade fokus på just Haley och Jay.

Snowpiercer försvann från mitt veckoschema men som tur var kom Manifest tillbaka och ersatte det tomrummet lite. 3 säsonger in och jag är fortfarande besatt av serien! Kanske för att det dyker upp nya frågetecken hela tiden och jag får LOST vibbar delux av den! En liten negativ sak är ju att jag ibland får en känsla av att Ben inte lyssnar på någon utan kör sitt egna race vilket inte alltid behöver bli så bra! Men jag hoppas att agenten kan hjälpa honom på något sätt. Sen har vi dom som försökte kidnappa Cal som återuppstod vilket är märkligt. Desutom visade det ju sig att dom har någon koppling till tjejen som Michaela hittade i förra avsnittet… It’s all conected! But I need to know how!

Jag är fortfarande lite tveksam till den här säsongen av Legacies men jag tror att storyn med MJ och Josie på Mystic Falls high school kan bli väldigt intressant och jag gillade också hur dom pratade om Elena och Damon i det här avsnittet även om dom inte var med i avsnittet. Hope är jag som jag tidigare nämnt trött på men jag älskade Lizzie i det här avsnittet. Jag tycker dock att dom blev vänner för fort, för om Hope kommer undan med allt hon gör utan någon konsekvens kommer hon ju bara att fortsätta.

Grey’s Anatomy kan ha levererat sitt bästa avsnitt hittills (för säsongen). Meredith vakande äntligen. Det verkar som att Jo kommer att byta inriktning. Owen och Teddy slutar bråka, eller Owen slutade att vara sur på henne i alla fall. Sen gillar jag den nya sjuksköterskan även om hon kanske kan vara lite väl aggressiv i sitt tillväga gångsätt ibland. Men bäst i avsnittet måste Amelia och Link, så fina men ändå så underhållande deras kemi är magi!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer