Avsnitts sammanfattning

Åter igen så jobbar jag på att komma ikapp i serier. Började med Jane the Virgin för att jag kände att jag behövde något glatt att sätta tänderna i. Framför allt efter att jag såg säsongsfinalen av Chicago Fire som lämnade mig i någon typ att panik chock som jag inte kunde hantera så det fick bli ett avsnitt av Jane the Virgin och Dr Phil efter det så att jag kunde somna….

Gotham 3x18. Heroers Rise: Light the Wick

Det tog ju inte lång tid inom ugglemänniskorna insåg att James inte var på deras sida, vilket jag egentligen tycker är lite dumt eftersom det hade varit kul att ha någon på insidan en längre tid. Det börjar också bli tid för James kära ex att förlåta honom. Fine att han dödade hennes man, men det var för att rädda henne och någonstans måste hon ändå förstå det.

Som tur är vaknade Selenga upp och det vore ju bra om hon skulle kunna varna Alfred om att det faktiskt inte är Bruce som han bor med utan hans kära dubbelgångare.

Chicago Fire 5x22. My Miracle

Mitt hjärta krossades lite i detta avsnittet. Nu brukar Chicago Fire ha ganska dramatiska säsongsavslutningar där man tror att alla ska dö. Men detta var för mig värre än någonsin. Jag älskar alla 3 som är där inne i det huset som brinner och inte kan komma ut.

När Casey tog av sig masken så ville jag ge upp. Jag hoppas verkligen på någon typ av mirakel som kan rädda dem för jag vill inte ha ett Chicago Fire utan dem.

Avsnitt var i övrigt bra och den lilla killen so Herman rädda som fick åka med i bilen var så gulligt. Eller ja nu kom jag på att Casey och Gabi bråkade i avsnittet och även om de pratade på slutet så hade jag velat ha ett lyckligt avsnitt om nu Casey kommer dö….

Jane the Virgin 3x17. Charter Sixty-One

Jag gillar verkligen att Fabiano faktisk visar en annan sida en blåst kändis, för han verkar faktiskt vara riktigt snäll och omtänksam och det är precis vad Jane behöver, framför allt när Rafael går och trånar efter Petra. Som dessutom råkar vara kär i personen som troligtvis dödade Scott och sitter just nu i en bil med henne med ett gevär i baksätet, vilket inte alls känns helt optimalt om ni frågar mig….

Jane the Virgin 3x18. Chapter Sixty-Two

Som vanligt svänger det snabbt i denna serien. Jane och Fabiano gick från att vara små kära till ovänner till KK på bara ett avsnitt. Jag tycker som jag sagt tidigare att hon är lite orättvis mot honom han vill ju bara väl. Sen har vi Rafael som nu har berättat om sina känslor för Petra samtidigt som det kom fram att det inte var hennes pojkvän som dödade Scott och med tanke på Petras och Rafaels min när polisen visade bild har jag en känsla av att det faktiskt var Rose som gjorde det.

#gotham #janethevirgin #onechicago #chicagofire #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Alla chicagoserierna fick ju värsta spännande sluten :/
www.bokraden.blogspot.com