Avsnittnssammanfattning vecka 2 & 3

Detta inlägget hade jag tänkt att färdigställa när jag satt på tåget till stockholm i torsdags, men jag blev så åksjuk så det var inte en möjlighet och sen hade jag fixat inläggen för resten av veckan så det fick helt enkelt vänta. Men nu har jag skrivit om det sista avsnittet så här kommer det om än lite för sent…

Juluppehållet för Chicago serierna är äntligen över och först ut var Chicago MED som verkligen slutade spännande, med Will som blev bortförd av FBI och blev satt i vittnesskydd. Som tur var kom han tillbaka med det var nog som FBI sa att det inte var samma person som kom tillbaka som åkte. Det kändes så länge, men när man insåg att han som läkare bar vapen så insåg man också att det satt ett djupt spår. Sen är också frågan hur över Aprils och Ethans förhållande verkligen är för det känns ju om att ingen av dom verkligen har kommit över den andra.

Chicago Fire slutade väldigt spännande innan jul med att Casey var fångad i en brand efter att han hjälpt en journalist. jag var dock aldrig riktigt orolig då det ändå kändes som en självklarhet att han skulle klara sig. Något som inte riktigt klarat sig är Stella och Severides förhållande vilket känns tråkigt för han hade rätt om att hennes kompis ville vara mer än vänner, men han har samtidigt inte riktigt betett sig som han borde. Så vi får se om dom lyckas lösa detta.

Adam har sedan starten varit en favorit I Chicago PD, dock inser jag nu när jag skriver detta att jag har typ tyckt om alla sedan starten i denna serien… Men det gör att man tycker att det är jobbigt nu när han har det lite svårt för man vill honom så väl! Samtidigt så säger det väldigt mycket om honom i och med att han är villig att offra allt för sin kollega, även om det inte är så smart.

Man kan säga att Outlanderlurade mig lite i detta avsnittet, när Roger stod i duschen fick jag lite panik och började fundera över vad fan det är som händer! Men sen visade det sig att det var Indianerna som bara hällde vatten över honom. Det är också lite jobbigt att se att Jamie och Claire inte är helt på banan även om man vet att dom alltid kommer att lösa allt. Något som istället var kul att se var Brianna och John lärde känna varandra och här visade han också vilken fantastiskt fin person som han faktiskt är. Det är dock lite ironiskt att allt John vill ha är Jamie, men det han får är hans barn. Nu vill jag att Brianna ska hitta Roger, men det går inte att komma ifrån att John är en bra back-up plan.

Det är skönt att Max har tagit tag i saker i New Amsterdam även om det är jobbigt att se honom sjuk. Dock är det så konstigt alla märkliga situationer som han eller sjukhuset hamnar i ändå alltid löser sig. Samtidigt som det är en del av charmen i serien att den kan vara ganska mörk i många lägen och hela färgsättningen i den känns grå, men ändå så känns den ofta väldigt glad och optimistisk.

#chicagomed #chicagopd #chicagofire #onechicago #newamsterdam #outlander #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar