Avsninittssammanfattning vecka 1 & 2

Nu märker man att veckodagarna får lite mer nya avsnitt igen vilket är skönt samtidigt som det också är väldigt härligt när man bara kan beta av serie efter serie av dom som man tidigare på börjat men av olika anledningar hamnat efter i. Så än så länge har januari varit en väldigt bra månad för mig, men har en känsla av att jag bara kommer att hinna se mindre och mindre nu framöver.

Ett riktigt intressant avsnitt av Vikings mina nya favoritstorys handlar om allt som händer i England, jag har kommit fram till att jag verkligen gillar den nya kungen. Än så länge verkar han genuint godhjärtad. Sen är Lagatha försvunnen och jag förstår att Bjorn är orolig, men samtidigt är en riktigt bra på att klara sig själv. Dom fick också tillslut tillbaka landet som Ragnar tidigare fått och ska nu bli bönder, men vi får väl se hur länge det kommer vara så.

Vad bra jag tycker att Outlanderär! Serien är så välgjord, skådespelarna så bra. Vilket gör att en bra och välskriven story verkligen höjs. Jag tycker att det är skönt att Brianna listade ut att det var Roger som Jamie hade hittat och att dom nu ger sig iväg för att hitta honom. Att Roger var såld till indianer som han lyckades rymma ifrån gjorde inte saken bättre. Lite orolig blev man också när man inser att han hittade stenarna som han kan gå igenom till sin egna tid. Men han skulle aldrig lämna Brianna så som han kämpat för att hitta henne.

New Amsterdam är tillbaka och tack och lov så överlevde han. Vi fick också se lite historia mellan han och hans fru. Vilket faktiskt var behövligt för att kunna förstå deras förhållande och vad som har hänt där. Jag tycker också att det är väldigt bra att hans kollegor nu vet att han är sjuk och är villiga att hjälpa honom under tiden som han behandlas. Jag gillar också att han valde det säkra alternativet istället för att vara ett test objekt för en ny behandling även om han kommer vara dålig under en tid på grund av cellgifterna.

När man tänker tillbaka på Vikings när serien började och jämför den med hur den är nu så är det verkligen en helt annan serie och de karaktärer som fortfarande lever har verkligen förändrats så mycket. Make up avdelningen måste verkligen jobba på övertid under inspelningarna. Jag gillar att mycket av avsnitten utspelar sig i England, det är spännande storys där just nu och jag är faktiskt inte alls förtjust i tanken på att Bjorn ska åka hem och slåss med sin bror, det är väl lika bra att Ivar lever rövare och mördar folk till höger och vänster hemma i kattegatt och dom andra försöker bygga ett nytt liv. Dock tycker jag tyvärr att storyn på Island är jättetråkig.

Kaoset I Gotham är inte ens nära att vara över. Men jag gillade ändå att Barbara hjälpte Jim lite även om det var en aning motvilligt. För det var verkligen fruktansvärt att alla barn var fångar och slavarbetare i den fabriken. Samtidigt som det känns som att polisen verkligen är helt hjälplös just nu. Jag tror säker att det kommer att lösa sig innan säsongen är slut, men det får gärna lösa sig lite snart i alla fall

#outlander #vikings #gotham #newamsterdam #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 133 visningar

Gillar