Avnsittsammanfattning vecka 10 del 2

Nu har det verkligen börjat komma igång igen och jag vet faktiskt inte senat som jag behövde gör tre delar av avsnittssammanfattningen på en och samma vecka! Det brukade stressa mig men nu blir jag bara glad. Nästa del kommer dock först nästa vecka för den kommer ju inte bli fylld!

Jag väntar fortfarande på att den nya storyn i Riverdale ska kicka igång på riktigt, eller så kör dom på ett par mindre storys denna säsong att huvudpersonerna faktiskt får en egen story att driva. Betty och hennes FBI del, Veronica och Archie som försöker bygga upp staden igen. Veronica med ekonomin och Archie genom att skaffa det som behövs så som brandmän. Cheryl och Tony har sina separata men också en gemensam men vixens som ska tränsas upp igen. Sen får vi inte glömma Jughead som har sin story som han skriver om men utomjordingar eller vad det nu är. Förstår den inte alls men uppskattar den faktiskt!

Jag är faktiskt lite trött på Chicago MED just nu. Jag tycker att den är lite seg… Dr. Charles är ju min favorit och jag vill gärna se mer av honom och hans dotter. Sen hade Natalie en stor del i detta avsnittet och missförstå mig inte nu för jag gillar verkligen henne och Crockett men Crockett i detta avsnittet var bara lite för mycket. Det känns som att de andra läkarna alltid nervärderar honom.

Jag är just nu så kluven i Chicago Fire när det kommer till Casey och Brett. Eller nu ljuger jag lite, det är jag inte alls. Jag vet att jag vill ha dom tillsammans med Casey måste ta sig samman och förstå Brett även om jag kan tycka att hon är lite väl hård mot honom. Men det går inte heller att komma ifrån att jag verkligen gillar den nya brandmannen om vill se mer av honom. Annars rullar serien på in en lagom takt är den stabilaste kvalitet mässigt av Chicago serierna just nu.

Riktigt bra avsnitt av Chicago PD! Så spännande att följa även om jag blev lite irriterad på Kevin. Jag tycker verkligen att han är för hård mot Adam som faktiskt inte har gjort något för att förtjäna den skiten som han får. Han försöker bara göra sitt jobb så bra som möjligt och ska inte behöva bli kallad för rasist när det inte är han som gjort något fel. Sen är ju situationen annorlunda i USA och framför allt Chicago så det är kanske lätt för mig att säga det som sitter tryggt i min soffa i ett lugnt område i göreborg…

Detta är första gången som jag skriver om Alla utom vi i en avsnittssammanfattning. Jag tror att jag kommer fortsätta med det framöver. Detta var avsnittet när äggen ska plockas ut och jag gillar verkligen hur dom gör denna serie så humoristisk, fast det är ju det som gör att den fungerar. För man får ju också se hur mycket tid detta tar upp från dom Ola som missar att han har en jätteviktig presentation och får panik över det och måste lämna Himla på sjukhuset.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer