Atlantis 1x13. Touched by the Gods - Part 2

För några veckorsedan så var jag väldigt bitter på de flesta serierna och klagde mycker, men nu känns det som att det börjar vända och jag börjar bli mer positiv till det jag ser. Det kan ju också ha med att avsnitten har blivit bättre ;)

Atlantis var faktikt riktigt dålig under typ 9 avsnitt av de 13 som finns på säsong 2. Dock var de två sista riktigt bra och spännande. Det var som att serien gick en säsong och försökte hitta sin väg och på slutet gjorde dom det. Inte hade jag kunnat ana att Pasifie var Jasons mamma och plötligt blev bitchen mänsklig. Åhh vilken bra twist, jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag vill faktiskt ha en till säsong av Atlantis nu! Haha, dock funderar jag fortfarande på att se säsong 2 som maraton projekt. Men det får framtiden utvisa :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Atlantis
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

levandeflak
levandeflak,
Hej, jag undrar om du använder någon sida eller app för att hålla koll på alla serier, isåfall vilken? Och vet du om Smartburk har gjort något med sin sida, för jag kommer inte in på mitt konto :/
nouw.com/levandeflak
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Hej, för mig funkar smartburk. Dock använder jag mig alltid av Sidereel appen, den är jätte bra och då får man en liten påminnelse dagen innan avsnittet kommer :)
nouw.com/sofiamattsson