Arrow, The Flash & Pretty Little Liars

Jag fortsätter att jobba mig igenom avsnitten som jag ligger efter i. Så när jag blev klar med Pretty Little Liars gav jag mig på Arrow och The Flash. Dock måste jag nog erkänna att jag är lite besviken på de två serierna känner inte alls att dem är så spännande just nu och känner till och med ibland att de är lite långtråkiga. Det är nog också därför jag hamnade efter i dem från början, för det fanns inte något sug att faktiskt hänga med i dem. Men jag har inte gett upp än och jag fortsätter och kämpar vidare….

Pretty Little Liars 7x14. Power Play

Hela denna serien är faktiskt sjuk. Nu är Alison gravid med Emilys barn vilket bara är fucked up. Framför allt efter att Emily och Paige återförenats, sen kan man väl lugnt konstatera att serien är brutalt konstig. Alla är släkt med alla och serien är överlag lite utflippad.

Dock dom en twist som jag verkligen gillade och det är att AD försöker värva Aria, dock tveksam till att hon går med på det, men eftersom jag under väldigt många år hade en teori om att hon var A så känns det nu som att jag bara för före serieskaparna i mina teorier….

Pertti Little Liars 4x15. In the Eye abides the Heart

Aria hjälper A om så motvilligt. Vi vet en person som är medhjälpare, men frågan är vem som faktiskt är AD.

Monas fascination med spelet är också underhållande och det hade absolut varit kul att få lite hjälp. Dock förstår jag inte varför dom inte bara sätter på sig en mask och börjar plocka bort husen när dom vet vad som kommer hända och någon gång måste gasen ta slut. Lucas verkar mer och mer misstänkt just nu men det har han varit innan så frågan är om det är han eller inte det börjar ändå gå mot slutet av serien nu.

Arrow 5x16. Checkmate

Jag är inte överdrivet förtjust i Felicitys nya Helix kompisar, visst hjälper dem till att få fram information problemet är bara det att det hon måste göra för dem är så mycket värre och olagligare så det känns inte direkt som att det är ett samarbete.

Jag som gillade åklagaren från början måste ju nu bita i det sura äpplet och erkänna att han är en psykopat. En riktigt jobbig sådan som inte har några begränsningar alls och till och med kan döda sin egna fru för att inte åka fast. Nu har han dessutom kidnappat Oliver, sjukt oklart faktiskt!

The Flash 3x15. The Wrath of Savitar

Detta avsnittet gick inte riktigt som jag hade förväntat Savitar lyckades fånga in Wally och blev fri och har fortfarande som mål att döda Iris. Sen kändes det som att alla blev sura på Barry på slutet eftersom de lämande hans rum, vilket inte kändes helt snällt. Dessutom känns det som att även Catlin är lite opopulär eftersom valde att behålla stenen samtidigt så förstår jag henne, alla är så fokuserade på at rädda Iris att det känns som att de glömmer bort att Catlin kommer försvinna om hon blir Killer Frost.

#pll #prettylittleliars #theflash #arrow #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer