Arrow, Grey's Anatomy & The Fosters

Har haft fullt upp denna helgen och inte haft så lätt att hinna med att se avsnitt, men här kommer i alla fall ett avsnittsinlägg.

Arrow 6x15. Dubbelganger

Jag är så glad över att Roy är tillbaka, jag älskar han och Thea tillsammans och jag hoppas att han får stanna lite även om slutet var lite oroande .

Sen har vi Laurel som spelar Laurel Lance och det är lite komiskt att se hur dom försöker hålla sig i sina roller. Samtidigt som jag tror att dom faktiskt gillar det också!

Grey’s Anatomy 14x13. You really got a hold on me

I detta avsnittet så kom avsnittet där Warrens nya serie blev presenterad och vi fick också träffa hans chef. Även om det kanske inte kommer bli en ny grey’s anatomy så gillar jag det och jag hoppas på en hel del crossovers.

Bailey var också tillbaka på jobbet efter hjärtattacken och Alex och Amelia kämpar på för att rädda livet på Kimmy.

Sen verkar många vara oroliga för April, jag kan förstå det, samtidigt som jag anser att så länge hon sköter sitt jobb och sitt barn så kan dom låta henne ha en festmånad…

Grey’s Anatomy 14x14. Games people play

Jag kände fort att det går lite för bra för Meredith för att vara sant, så när Webber kom och sa att hon och hennes mamma var världens ovänner blev jag inte förvånad. Frågan är bara hon kan hitta något i dagböckerna som faktiskt kan hjälpa henne.

Sen har vi hela Maggie grejen, nu hände det hon och Avery och jag gillar det inte, dom har byggt upp det under en lång tid, men inte lyckats charma mig. Dessutom tyckte jag så jäkla synd om April i detta avsnittet. Det var ju knappast hennes fel att hon skar av en persons öra…

The Fosters 5x17. Makeover

I denna serien har dom en förmåga av att göra en höna av en fjäder. Att komma på nu i efterhand att dom inte gillar vad Jude gör är ju minst sagt lite konstigt. Att han nu verkar gå bakom ryggen på sina föräldar kommer bara leda till problem…. Sen har vi Steph som nu gjorde misstaget som jag tror att hennes kollega väntat på, vilket minst sagt var korkat. Eller det är i alla fall min teori.

Sen har vi Mariana och hennes dejtande, som kanske gått för långt, välj bara Wade nu! Sen att hon kopierade Emmas plan var inte okej!

#greysanatomy #arrow #thefosters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer