Arrow 3x8. The Brave and the Bold

Detta avsnittet slog rekord för Arrow har seriens högsta ratings, riktigt kul att folk väljer att ge serien en chans tack vare The Flash, det tycker jag den förtjänar och jag ser gärna mer Crossovers, jag tycker att båda serienas avsnitt harv varit grymma!

Något jag har lite emot är när folk ska säg åt Oliver att han går över gränsen, jag har aldrig ens tänkt på det fören dom började prata om det i dom senaste avsnitten. Han gör det han måste för att rädda liv och fånga Bad guys, han är en hjälte så sluta klaga på honom.

När man ser The Arrow och The Flash sammarbeta börjar jag fundera på hur dom klarat sig utan varandra innan. Men jag antar att det var det som var meningen. Jag hade dock hoppats på att man skulle få se mer utav den brinnande mannen från Flash avsnittet, eftersom det är Robbie Amell som spelar honom och det hade varit kul att se honom spela mot sin kusin, dom verkar ha ett sånt härligt förhållande med varandra i alla intervjuer jag har sett, men det kanske kommer mer chanser.

Jag vet att jag brukar klaga över Laurel, men vad är egentligen hennes roll i serien? Hon är knappt med och det hon gör har inte någon stor betydelse direkt....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 420 visningar

Gillar