Arrow 2x23. Unthinkable

På ett sätt var det ju jätte bra slut på säsongen Slade är tillfångatagen och är inte ett hot längre, man fick en lagom stor smakbit på vad som ska hända i nästa säsong.

Men vi kan ju hoppa till det viktiga direkt, ni anar inte hur lycklig jagvar när Oliver hade sin lilla kärleksförklaring till Felicity, där har vi ett två säsonger långt ship som knappt fått någon utdelning. Vilket i och för sig borde gjort att man anade att det var något som inte stod rätt till. Men jag måste säga att jag tycker att det var gaska fult gjort!

Jag hoppas ju såklart på att han menar det, men frågan är om han riktigt där än känslomässigt. Jag är lite tveksam, måste jag säga. Dock tycker jag att han ansiktsuttryck på slutet när han pratade med Felicity var svårt att läsa av, menade han det eller inte eller han kanske inte vet det. Jag måste ju säga att jag ändå gillade att han använde henne som personen han älskade mest, det gör ju att jag får halvrätt från mina tidigare teorier ;)

Malcom och Thea tror jag faktiskt kan bli intressant att följa, han ska tydligen vara med nästa säsong och det ser jag fram emot, ska han vara ond eller god. Eller varför inte något mittemellan!

                               

  

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 462 visningar

Gillar