Arrow - Supergirl - The flash

Hade jag kommit så här långt när min julledighet var över så hade jag varit nöjd för då hade jag velat säga att nu är jag up to date, riktig så bra är det inte, men jag kan nu äntligen säga att jag kommit fram till Crisis, ett litet problem bara jag insåg inte att Batwoman var en del av denna crossovern, det är en serie som jag tänkt att se men inte än. Så får nog helt enkelt bara leta fram det avsnittet så jag ser det i rätt ordning. Så denna crossover omgången kommer innehålla fem olika serier vilket är sjukt många timmar på samma story. Så man kan lugnt säga att jag har sjukt höga förväntningar på dom kommande avsnitten. Men först mina tankar om avsnitten innan Crisis, som var ganska bra dom med!

Arrow Säsong 8 Avsnitt 6

Oliver och Laurel fastnar i en timeloop som inte kommer att sluta förän dom har kommit på varför dom är där. Jag under åren sett ett antal avsnitt med samma upplägg och detta var okej. Jag tyckte väldigt ofta att det kändes väldigt stressat som om dom försökte trycka in två storys i ett. Dels har vi hela timeloop grejen. Men vi har också hela grejen med Argus och vad Lyla håller på med.

The Flash Säsong 6 Avsnitt 8

Barry var såklart inte bortom all räddning utan gjorde det han gjorde frivilligt för att rädda staden. Vilket ändå kändes ganska rimligt typiskt Barry, känns som att vi redan fått en mini säsong där dom fångade säsongens badguy på 8 avsnitt. Men nu kommer crisis när Barry ska försvinna eller dö, jag tror mer på att försvinna, för serien heter fortfarande the flash och det är svårt att köra en serie utan flash. Dock kan det finnas flash från andra universum som skulle kunna ersätta Barry om han nu måste försvinna…

Supergirl Säsong 5 Avsnitt 8

Nu är vi på avsnittet innan Crisis och det känns som att de andra serierna verkligen har byggt upp för detta crossover event. Sen var det ju ett ganska händelserikt avsnitt, det som jag tycker är lite skrämmande är övertygad Lena är över att hon gör det rätta och hennes kommentar om att det inte alltid är dom goda som vinner. Det bevisar vilken skev syn hon har på det hon gör. Intressant var även att Lex inte längre är död så nästa avsnitt kommer nog att bli ganska spännande…

Arrow Säsong 8 Avsnitt 7

Oliver hamnar tillbaka där allt började, på Lian Yu, men denna gången med sin familj och vänner Crisis närmar sig med stormsteg och jag skulle nog vilja säga att jag har svårt att läsa av Lyla och vad jag egentligen tycker om henne, eller rättare sagt om jag faktiskt litar på henne. Det skulle jag nog vilja säga är den stora frågan just nu. Nu har vi också fått svaret på vad som hände med Roys arm, men inte varför han stannade kvar på Lian Yu under alla dessa år.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer