Aquarius Säsong 2

Det var väldigt längesedan jag såg säsong 1 av Aquarius och jag började se den av den enkla anledningen att Claire Holt var med i den och jag ville se henne i någon annan roll än den i the Originals. Men när det dröjde länge till säsong två och jag hade massa annat och se så hamnade denna längre och längre ner i prioritet hos mig. Men mitt nya nyårslöfte är att jag ska bli klar med massa serier och när jag hittade denna på Netflix så var det ett ganska lätt val att försöka bli klar med denna.

Det jag inte riktigt förstod eller har glömt bort sedan säsong 1 är att vissa delar av historien är baserad på verkliga händelser, eller jag visste att vissa delar var det, men jag förstod inte i säsong 1 vilka som var det. Men i denna säsongen började jag googla på morden som man fick se i framåt blickar och blev mer och mer intresserad av den riktiga historien och Charlie Manson och hans sekt.

Det jag kan säga är att jag inte var jätte förtjust i säsong 1 men säsong 2 tyckte jag faktiskt var riktigt bra. Det är bra och välarbetade karaktärer och en intressant story.

#Netflix #tv #tvserier #aquarius #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer