Almost Human 1x3. Are You Receiving?

<

Denna serien är hittills för mig en besvikelse. Jag har inte något emot polisserier. Både Bones och Navy CIS är grymt bra serier som jag verkligen gillar. Det som gör dom serierna så bra äe kemin i teamet. Där är Navy i särklass bäst med roliga dialoger och karismatiska huvudpersoner. Bones har det också, men inte riktigt på samma nivå, däremot har de smartare fall.

I denna serien är det i stort sätt endast 2 personer som syns i rutan polisen och hans robot. Fallet denna veckan var rörigt och komplicerat. Helt ärligt så fattar jag inte alltid vad det är dom pratar om och så brukar det inte vara. Jag har under de senaste i alla fall 8 åren kunnat se på serier utan svensk text och förstått vad det är dom pratar om. Men eftersom de är i framtiden antar jag att dom har "hittat" massa nya saker som man inte hunnit lära sig än vad det är. Jag kan inte ge några exempel på ord eller saker nu. Men jag tänkte på det när jag såg på avsnittet, jag hoppas att man kan komma in i det och lära sig vad allt är för just nu så är det något som är jobbigt.

Ibland känns det som att det är viktigare att alla effekter ska vara bra och handlingen hamnar lite i skymundan och det är synd. Jag ser hällre på en serie med dåliga effekter och bra handling...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar