After 2

Anna Todds böcker har blivit en riktig internet succé, även om jag inte var total förälskad så sträckläste jag den i alla fall. Vilket inte alls är ett dåligt betyg. Men sen kom vi till bok nummer två och den var inte alls lika förutsägbar och jag kunde inte lista ut vad som skulle hända hela tiden. Vilket är ett väldigt bra betyg! Jag tyckte att författaren hade en bättre plan med vad hon ville med boken.

inlägget kan innehålla lite spoilers.

Vissa stunder av boken kunde bli ganska sega och utdragna och jag tycker nog att man hade kunnat korta ner den en hel del och fortfarande fått med allt det viktiga.

Att jag älskade tvisten med att Tessa och Harrys relation började som ett vad gör mig kanske till en hemsk människa, men jag tyckte att det var fantastiskt underhållande för jag visste aldrig vad som skulle hända. Dom hade väldigt mycket problem i denna boken och ibland tycker jag verkligen att Tessa överreagerar och letar efter anledningar att vara arg på Harry och ibland så har hon helt rätt. Hon kan dock vara på tok för pryd ibland!

Nu ska jag nog ta en paus med After serien, jag tror att bok nummer 3 snart är klar och då kan jag vänta med att läsa den till den är helt färdig, hatar att behöva vänta på kapitel när jag är inne i en bok. har massa sådana på Wattpad som jag följer som uppdaterar en gång i veckan och det är irriterande! 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 1 444 visningar

Gillar